Féltem nagyszüleim, mert a közvetlen szomszédjukba egy fiatal roma pár költözik. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az utcájukban már így is 3 rokonuk él más telkeken(az új szomszédoknak). Más szomszédjuk jelenleg nincs nagyszüleimnek. Lehet rendes emberek, de egyikük sem dolgozik ezért kicsit aggódom, 18 év körüliek, nem is tanulnak. Megérné távfelügyeletet bekötni? vagy azzal azt üzenem,hogy itt van valami, megéri betörni?2020. ápr. 20. 13:51
11/16 anonim válasza:
semmit , ez is 2.75m környék . ha nem szólnak nekik semmiért ( buli , műanyag és gumi , szemét ) akkor nem lesz gond de az udvart ki kell takarítani mert szépen lassan elfogynak majd a dolgok
12/16 anonim válasza:
Mindenképpen felszerelnék kamerákat és ki is írnám jól láthatóan.
Ez vissza tarthatja őket.
A kamera nálad jelezzen, ha mozgás van.
13/16 anonim válasza:
Tényleg azért 0%-os a válaszom, mert nem vagyok rasszista? :D Borsodban nőttem fel, egészen vegyes faluban. Soka roma különb, mint a magyar társaink, azzal persze nincs probléma.
14/16 anonim válasza:
"Soka roma különb, mint a magyar társaink, azzal persze nincs probléma." az is probléma csak azokból kevesebb van . jó neked hogy nem vagy rásszístá
15/16 anonim válasza:
Mi is romák, félromák vagyunk, én nem dolgozom, mert utálok dolgozni, de tele vagyok pénzzel, nekem nem is kell. A párom dolgos, ő dolgozik, ha nem lenne pénzem is eltartana, hisz roma férfinak szégyen ha az asszony dolgozik, pláne ilyen szép mint én. Nem erre születtem. Hozzáteszem gyerekszülésre se, hisz elcsúful a testem. Nem kell minden romától félned, mi pl hidd el jobban óckodunk a szomszédoktól hogy zaklatnak minket, pl kérnek valamit, piázni akarnak velünk, vagy kölcsönkérnek (úgyse adnánk), egyszóval a jónapoton kívül Semmit nem akarunk a szomszédoktól, de még az se fontos, a lényeg hogy koccoljanak rólunk. Lopás?? Mit?? Nekünk mindenből jobb van és undorodunk mások szarjaitól. Hidd el, inkább mi félünk hogy meglopnak minket, résen is vagyunk komoly biztonsági rendszerekkel.
16/16 anonim válasza:
Előző vagyok, aki nem akar közösködni a szomszédokkal, hozzátenném, hogy ti magyarok mi a gyászos bánatból gondoljátok, hogy mi nem félünk hogy ti loptok tőlünk? Nekünk sok van, gyönyörű autó, aranyak, brillek, mindenünk értékesebb, tőlünk Tényleg lenne mit lopni... Féltjük is tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!