Társasházban a bejárati ajtóra kívülre: kilincs vagy gomb?
Figyelt kérdés
Hogyan döntenétek és miért?2020. ápr. 20. 12:31
1/3 anonim válasza:
Gomb , tartos nem rangatják sem rongálják .
2/3 anonim válasza:
A gombkilincs biztonságosnak tűnik, de nem az. Láttam, amikor szakember nyitotta ki a szél által becsapott ajtót és a lakónak nem volt kulcsa. Másik szomszédnak már nem kellett ilyen okból szakembert hívnia, mert kinyitottam én. Más dolog, ha kulcsra is zárva van...
Ettől függetlenül én a gombkilincset választanám, de figyelmeztetlek, hogy mihelyt kilépsz a lakásodból, az ajtókulcsot vidd magaddal! Még akkor is kezedben legyen a kulcs, ha csak a szomszéd asszony hozott valamit és csak az ajtóban álltok le pár szóra.
A huzat közbe avatkozhat!!!!
3/3 anonim válasza:
Amikor beköltöztünk a lakásba gombkilincses volt az ajtó... Egészen addig amíg a feleségem ki nem vitte a szemetet, és be húzta maga mögött az ajtót... Szerencsére volt nála telefon, fel tudott hívni, a kocsiban meg van pár tartalék szerszám, a gombot le tudtam csavarozni, és a belső kilincs tengelyének a végét fogóval megszorítva ki tudtam nyitni az ajtót... Másnap vettem egy rendes kilincset kívülre is, azóta nincs ilyen probléma. Mondta a szomszéd, hogy rengetegszer eljátszották ezt az előző lakók, és volt is kulcsuk a lakásunkhoz, hogy ha kizárják magukat be tudjanak kopogni hozzájuk, hogy bemehessenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!