Szekrénysorokon divat-e még az ha gomb fogók vannak a szekrényajtókon?
Mi divat szekrénysor ajtókon, van egy nagyon szép nyír színű szekrénysorom, nagyon jól néz ki, de a gomb fogókat le kellene cserélni. Milyenre?
úgy látom inkább ez a divat...
Hát lehet hogy divat, de nagyon irodai hangulata van az ilyen hosszú foggantyúknak.
Azt nézd, hgoy mi illik a szekrényedhez, meg neked mi tetszik. És hogy mi szerelhető rá... Ha egy gomb helyére foggantyút akarsz, akkor két lyukat kell fúrni, míg közte ott marad a gomb lyuka...
A divat meg eléggé sokféle, leginkább az a divat, amin semmi foggantyú/gomb nincs, hanem tolóajtós, vagy hasonló, de sima felületű....
nekünk gombok vannak, ha ez megy a bútorhoz, nem véletlenül rakták rá. Nálunk a gyerekszobában a Brendonos szekrényen, komódon gömb van.
Az első képen meg nagyon-nagyon szép a bútor, illik hozzá a gomb.
Semmi baj a gombokkal!
Egyébként, sztem ne a divat után menj, hanem az ízlésed után. Ma pl milyen divatosak ezek a minimál stílusú bútorok.. engem a hideg ráz tőlük :) Egyébként, a 2. képen tényleg nagyon irodai a bútor.. az első viszont gyönyörű. Sztem ne ronts el olyan szép szekrénysort ilyen fogókkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!