Kinek van olyan önvédelmi fegyvere ami igazi fegyverből lett átalakítva gumi lövedékes fegyveré?
Túl sokat ittáél locsolás közben, a szokásos szeredet használtad, vagy psdig természetes módon jelentkezik vállon felüli gyengeséged?
Ha hasznos önvédelmi fegyvert akarsz, szerezz 105 mm-es légvédelmi ágyút!
"Kinek van olyan önvédelmi fegyvere ami igazi fegyverből lett átalakítva gumi lövedékes fegyveré?"
A Kovács Pistinek van egy luparája.
"Ezeket venni és csináltatni is lehet,"
Főként venni. (drága lenne átalakíttatni)
"engem főleg a dupla csövű sörétes érdekel,"
Szép érdeklődési kör!
"de nyugodtan írjon az is akinek más milyen van."
Nem vagyok ideges.
"Válaszokat előre is köszönöm!"
Szívesen!
ui.:
Ha gondolod, nyugodtan szedd össze a gondolataid és tedd fel ismét a kérdésed immár kiegészítve azzal, hogy mire is vagy kíváncsi.
Ilyet nem fogsz találni. Keserű omerta, ez gyári gumilövedékes, de önvédelemre a keserű revolverek is megfelelőek. Sőt igazából egy gázspré is elég hatékony.
Ja és megjegyzem, kültéren esélytelen 10 méternél messzebbről egy álló embert gumival elralálni elsőre. Nem forgás stabilizált a lövedék, száll mindenféle.
"A keserű godfathereket török sörétesből alakították át gumisá"
A luparákat meg IZS-43 -ból.
5.-nek és a kérdezőnek.
A Steiner NEM csinál(hat) gumis sörétes átalakítást.
Pisztolyból meg TILOS azaz ILLEGÁLIS olyan gumist csinálni, mint pl. az ALFA G030.
most vettem egy Savage Stevens 320 pump action shotgunt
"igazi" fegyver, vadászatra alkalmas, emellett gumilövedékkel is használható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!