Apró kis bogarak lepték el a házamat, mi ez?
Figyelt kérdés
A kamrában a fürdőszobában, de mindenhol szekrényben, falon alig észrevehető halványbarna ici-pici kis bogarak szaladgálnak, ha nem mozognak észre sem lehet venni őket. Milyen bogár lehet és hogyan tudnám kiírtani őket? Egyébként a családom szerint tisztaságmániás vagyok, tehát nincs elhanyagolva a ház, rendszeresen fertőtlenítek évente tisztasági festés van.2010. júl. 26. 15:17
1/11 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani milehet az. Nállunk mini hangyák vtak vöröses színű de 1mm max. A rovarirtó szerek használnak általában. Fújd le őket v szórj port oda.
2/11 anonim válasza:
szerintem muslinca.a kamrábol jönnek?
3/11 A kérdező kommentje:
nem tudnak repülni, világosbarna miniatűr nagyon fürge, a kamrában is van, de a vécépapíron is találtam már.
2010. júl. 29. 16:01
4/11 anonim válasza:
ilyen nálunk is van régi a ház én azzal magyarázom.befújni szerintem az nem megoldás hisz akkor az összes falat be kéne fújni nem tudom mi lenne a megoldás én össze szoktam őket nyomni de hosszú távon az sem jó.
5/11 anonim válasza:
szia. megtudtad azóta, h mi ez a kis bogár? mert szerintem nálunk is ez van. a fürdőszobában meg a wc-ben is és engem nagyon zavar. mit csináltál velük?
6/11 A kérdező kommentje:
tegnap is böngésztem a neten, másnak is van, de megoldást nem találtam a problémára, pedig már nagyon szeretném a házamon kívül tudni őket.
2010. aug. 21. 07:27
7/11 anonim válasza:
Esetleg portetű?! Keres rá a neten és meg tudod állapítani hogy az e. Szerintem nálunk is ez van és teljesen kétségbe vagyok esve hogy mit tegyek ellene.:-(
8/11 anonim válasza:
Nálunk ez a bogár volt, azóta megtaláltam: ezüstös pikkelyke
9/11 anonim válasza:
Se nem pikkelyke se nem bolha. En csak mész bogárnak hivom. De semmi nincs rola a neten ezen a neven. Regi hazakban jon elo. Valoban nyuzsognek es ott vannak mndenhol. Nalam szaraz es nyirkos helyen is van. Sajnis egyre tobb. Az elsoket a konuha koven vettem eszre kb 4 evvel ezelott. Akkor befujtam morteinel es argus szemekkel figyeltem. De par honap mulva megi t megjelentek a konyha pulton aztan a furdobe es a szobakba. Fogalmam sincs mvel lehet oket irtani. En is tisztasag manias vagyok. Ha valaki tudja mi a fene ez az apro barna mint egy porszem, bogar, ami szaladgal... segitsen. Hogy lehet ki irtani ezeket????
10/11 sawbow válasza:
Kenyérbogár (Stegobium paniceum). Az élelmiszer tároló helyeket érdemes átnézni. A fertőzött dolgokat ki kell dobni, rovarirtó szer használata teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!