Mit tudtok csinálni otthon? Több lent
Mit tudtok csinálni?
Már filmeket unom, olvastam is, társasoztunk is, rakodtam is.
Ötletek, hogy miket csinálhatnék még?
Kösziii😊
Olaj és akvarel képeket festek.
Párom makett tankot rak össze.
Tanulok, emellett házi munka, vannak állataim is, azokat is el kell látni és gondozni kell.
Én ezeket csinálnám még, ha nem kéne az érettségire készülnöm:
- puzzle (1-2000 darabos)
- rajzolnék/festenék
- írnám tovább a megkezdett történeteimet
- tuti lenne egy nagyon-nagy takarítás kb minden szobában, átrendezés, kiselejtezés
- kézműveskednék, rengeteg DIY van már fent a neten. Pl. nagyon dekoratív manóházakat lehet készíteni kb a semmiből, otthoni cuccokból, szinte csak időráfordítás kérdése az egész, még olyan nagyon ügyesnek sem kell lenni hozzá
- elkezdenék otthon edzeni - nem komolyan, csak egy kis jóga, nyújtás stb.
Attól függ hány éves vagy.
Ha tanulsz, akkor a digitális oktatás elveszi az időd nagy részét.
Nagyon jó ötleteket kaptál az előzőktől, én még kiegészíteném, hogy lehet menni a levegőre - sőt szerintem kell is - csak kerülni kell az embereket.
Lehet biciklizni, sétálni, kocogni, futni, túrázni, te ismered a körülményeidet.
Ha kertes házban laksz, akkor szerencsés vagy, millió elfoglaltságot találsz ott.
Hát nagyjából ez mind ki is van pipázva nálam amiket írtatok, de köszönöm😊
Mindenkinek ment (többek között) a zöld lájk😊
#6-os neked extrában köszönöm, hogy megosztottad velünk, e gyönyörű tevékenységedet. Mi lenne az emberiséggel nélküled! Köszi még egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!