Padlófűtés javítás (csőtörés) esetén reális-e ez az ár?
2 szobában tönkrement a padlófűtésünk, szivárgás (csőtörés) volt, szerencsére időben észrevettük, hívtunk szerelőt, aki elhárította a hibát, és 256000 Ft+Áfa összegben kaptunk egy számlát. Nem sok e? Kértem írja le hogy mit csinált, és ezt kaptam válaszul:
Kiszállás 1 nap 2 fő 10000
Hibafeltárás, diagnosztika,bontás, vízelzárás 8óra/2fő óradíj 5000 80000
Kiszállás 2 nap 2 fő 10000
Radiátor le felszerelés, bekötés munka 25000/db 50000
Radiátor le felszerelés, bekötés anyagdij, szerelvények, kötések 27000
Kiszállás 3nap 2 fő 10000
Betonozás 5 cm vastagságban párazárófóliávalszigeteléssel 6000Ft/m2 4m2 24000
Padlófűtés légtelenítése, kazántöltés 14000
Automata légtelenítő csere 1db 3000
Radiátor átmosás 2db 6000
Padlófűtés átmosás 4kör 12000
Törmelékszállítás 10000
Nem sok!
Főleg nem utólag.
Miért nem előre tisztázta az árakat.
Legalább azokat amik biztosak.
Mert a bontás miatt van benne bizonytalanság, az oké. De az alapokat előre is tudhattad volna.
Én bíz nagyon sokallom.
Miért kellett légtelenitőt cserélni ?
Miért kellet radiátorokat átmosni ??
Miért kellett a padlófűtési csöveket átmosni ??
Radiátorok leszerelésére sem lett volna szükség,ha nincs átmosás . Mit csinált a kazán feltöltésnél ? Kinyitott a kazán alján 1 szelepet.Automata légtelnitő van ezzel sem kellett különösebben foglalkozni .
Milyen vizet kellett elzárni? A kazán alján vannak a szelepek legyen 8 db.Arra számolt el 8 órát ? max 1 perces munka .Észrevették hogy nagyon tudatlan vagy .
Mivel munkájuk sem volt , gondolták el leszünk itt kicsit.
Mivel számlát is kértél,megduplázták a fizetendő összeget.
Szerintem is durva.
A radiátor és csővezeték átmosásához miért kellett fel-le szerelni a radiátorokat?
A kiszállítás szintén.
A fejenkénti 5000 ft-os órabér is durva.
Erősen átbasztak szerintem...
Durva, nem durva.
Megrendelte, elvégezték.
Egyébként nem durva! Kicsit se!
Aki még úgy mosatja ki a rendszert, hogy a radiátort nem szedi le na az (lesz) az igazi drága.
Árajánlatot előre szoktak kérni, a szemrevételezés után.
Nem dolgoztak olcsón a májszterek, de megcsinálták. Decemberben egy kilyukadt fűtéscső szakasz cseréjére majdnem két hétig nem találtunk szerelőt. Ja, egy jött volna azonnal, de telefonba mondott egy majdnem ugyanekkora öszeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!