Csőtörés volt a képen látható helyen. Ki fizeti a javítást, és az elfolyt vizet?
A vízóraleolvasók feszíthették meg a szerelvényt a múlt héten, amikor rakták vissza az aknába. A menetes csatlakozás egy az egyben letörött. Azóta negyven köbméter víz folyt el, és az óra számolta. De én nem javíthatom meg, mert ahhoz az óra előtti részt is meg kell bontani. Az a fekete fogantyú egyben van, és közre veszi az órát.
" vízóraleolvasók feszíthették meg a szerelvényt"
No.Ezt kellene bizonyítani.Lehet sima anyagfáradás is.
A vízóra után lévő meghibásodás a tulaj dolga.
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a vízművekkel és a díjbeszedővel is.Talán mondanak valami okosat.
". Amúgy az a fekete cső mire jó?"
Annál fogva kell felhúzni az"aknából". Ez hordó és le van ásva.
8-as, köszi a választ, rá nem jöttem volna. Nekem is ilyen vízóra aknám van, igaz a nagyobbik fajtából: [link]
Simán le lehet mászni. A gyerekek sokat játszottak benne, még le nem lett ásva. Az is szép mutatvány volt, azt hittem sosem ássuk ki a helyét, a markoló pedig nem fért el. Nálam nagyon rövid a cső, szóval fel sem lehetne húzni, de fentről is látja az óra állását, akinek jó a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!