Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Becsapták a szüleimet a...

Becsapták a szüleimet a duguláselhárítás árával?

Figyelt kérdés

Persze jó tudni hogy ez nem egy sima wc vagy kagyló dugulás volt. A szomszéddal egy nagy közös házuk van csak természetesen le van választva,és a szomszédnál is ugyanaz volt a probléma,tehát ebből kiderült hogy nem csak egy egyszerű procedúra lesz helyrehozni hanem kb az egész csőrendszert kitisztították. De még ezt figyelembe véve is nagyon durvának tűnik az ár,mikor meghallottam majdnem kiesett a telefon a kezemből. 100 ezer forint. Huszon valahányról van az indulás és hogy méterenként számolnak még bele vagy valami ilyesmi már nem tudom pontosan

Ha ez nem átverés akkor ló legyek,persze nem értek én hozzá azért kérdezem..

2020. márc. 2. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Régebben 4 éve 8 ezer volt az alapdíj és f.méterenként

1500Ft. Családi háznál ahol 20-25 méteres távot kellett tisztítani ott egy megállapodott összegért,nem méterenként.(ez 22mm sprirállal csőgörénnyel értendő)

2020. márc. 2. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Ezeket jó előre tisztázni kell. Van kiszállási díj, alapdíj, folyóméterenkénti díj, órabér, hétvégi, sürgősségi kiszállás stb.
2020. márc. 2. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
10%

Mindenkit becsapnak vele, akit csak lehet.

Vannak ilyen aljas foglalkozások, amiket szakmának nem lehet nevezni, hiszen bárki meg tudja csinálni aki vesz egy csőgörényt.

2020. márc. 2. 22:23
 4/9 A kérdező kommentje:

2.válaszoló:

Kettőt hívtak fel. A másik az pont ilyen volt,hogy azt mondta ha kijönnek,felmérik a szitut és utána előre megmondják mennyibe kerülne. Ha soknak találják akkor elmennek és nem történik semmi. Csak ezek holnap tudtak volna menni.

És végül ezek akik jöttek,28 ezret mondtak a telefonba. Aztán ahogy végeztek elkezdtek sorolni ilyen olyan dolgokat amik vitték fel az árakat..

2020. márc. 2. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Tudnád hány helre kell mennem javítani a károkat amit a csőgörénnyel okoznak... "csak vesz egy csőgörényt"...
2020. márc. 3. 07:09
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Mi pár hete vettük igénybe duguláselhárító szaki szolgáltatásait, Pest megyében. 110.000 forintot kért úgy, hogy valami 3 napnyi munka volt, kiásták a szennyvízcsöveket ~20 méteren, kicserélték őket, új szerelőnyílást is csináltak, átalakították a rendszert hogy más lejtése és más csatlakozása legyen, visszatemették az árkot (amit előtte természetesen ők ástak ki).

Ha nálatok csak simán ledugtak valami eszközt és kipucolták, azért elég soknak tűnik ez az ár....

2020. márc. 3. 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Vízvwzeték szerelő vagyok, nálam alap, hogy nem vallalok és nem is adok munkát senk8nek amíg nem írunk róla szerződést..

Tudom ez 90%-ánál a szakmának nem szokás, de engem is, meg a vevőt is megkímél sok lehetséges kellemettlenségtől...

2020. márc. 3. 09:46
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem pont hogy olcsó.
2020. márc. 3. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:
34%
Ha a szomszédnál is ebből az okból volt a gond akkor gondolom felezik a költségeket...
2020. márc. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!