Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha távmunkában tudnál dolgozni...

Ha távmunkában tudnál dolgozni úgy, hogy megélnél belőle, milyen helyen laknál? Belváros, kertváros, kisváros, falu, tanya.

Figyelt kérdés
Lehet konkrét helyet is írni, de főleg a településtípus érdekelne.
2020. febr. 29. 13:32
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Kisvaros nagyvaros kozeleben, lehetoleg valami nagyobb vizkozelben.

Vagy videki varos kertvarosi reszeben, pl Esztergom

2020. febr. 29. 13:38
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen 100%-ban nem szívesen végeznék távmunkát. Nekem kellenek az emberi interakciók, az, hogy találkozzak a kollegáimmal. De heti 1-2 nap nem volna rossz. Én is a nagyváros agglomerációját mondanám.
2020. febr. 29. 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Egy nagyvároshoz közeli faluban telepedtem le, nagyon élvezem a természet közelségét, és azt, hogy itt még van egyfajta közösségi szellem.
2020. febr. 29. 14:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Pár száz fős falu valamilyen város közelében (mondjuk 20-30 km-es körben). Nem kellene nagyvárosnak lennie, de alap dolgokat el lehessen intézni.

A tanya sem lenne ellenemre, ha biztonságos a környék.

2020. febr. 29. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyváros közelében,az erdő szélén.
2020. febr. 29. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tengerpart, azon belül minél csendesebb hely
2020. febr. 29. 20:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb város egy olyan peremterülete, ahol közel a természet, de mellette jó az infrastruktúra és nagyon zöld a terület.

De ehhez nem kell feltétlenül távmunka, most is ilyen helyeket nézegetek.

2020. márc. 1. 08:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb város mellett egy domboldali modern tanya hatalmas telekkel, szép kilátással, nagy terasszal, gyönyörű naplementékkel.
2020. márc. 1. 13:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, a kérdés egyébként azért született, mert vitatkoztunk egy ismerősömmel, ő azt mondta, a falvak ki fognak halni, mert mindenki a városba megy, én meg azt mondtam, hogy a távmunka elterjedésével nem fog, mert mindenki kistelepülésen akar majd élni egy nagyváros közelében. Kérdés, hogy kik fognak a nagyvárosokban élni, mert a válaszok alapján beigazolódott a felvetésem :)
2020. márc. 2. 22:24
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Te most komolyan 8 ember véleménye alapján vontál komoly demográfiai következtetéseket?
2020. márc. 2. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!