Szén kandallóba?
ha lehet belerakni, akkor lehet, ha nem, akkor nem
használati útmutató...
A kandalló az, ami az amerikai filmekben van, s azon mászik be a Télapó.
Gondolom, neked kályhád van. Abba tehetsz szenet. Jobb minőségű barnaszenet. Fentről gyújtsd meg!
Szerintem ilyenre gondol
Használati útmutató szerint azt hiszem nem lehet szenet tenni bele,de én raktam nem láttam különösebb problémát de ritkán tettem rá szenet. Inkább akkor ha bágyadt voltam és esélyes volt hogy elalszok vagy elszaladok boltba.
Ezt így nem lehet megmondani. Anyag, anyagvastagság, bélelés függő. A termék adatlapja az alap.
Régen a külföldi igen jó minőségű barna , illetve fekete széntől szétégtek a lemez vegyeskazánok, mikor csak azt használták benne. keverni kellett volna a sokkal gyengébb hazaival. Az öntvény kazánok már bírták, akár a koksszal való tüzelést is.
Lehetőleg fekete szenet vegyél. Az a legkevésbé büdös: brikett, dió.
A barna már eléggé szagos, a lignit borzalmasan büdös. Azt tényleg csak akkor ha utálod a környéken élőket. Lehet lesznek bedobott fecnik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!