Milyen Siófokon élni/lakni?
ha zavar a nyári nyüzsi akkor inkább gondold meg.
ės először tölts el egy két hetet télen is és nyáron is hogy lásd mik az előnyök hátrányok. Meg az sem mindegy találsz e munkát
A munkával nincs gondom, a nyüzsgést szeretem.
A kérdés elsősorban kertvárosi részre vonatkozna, nem a panelházakra
Én itt lakom mellette pár km-re. Imádom a várost. Nagyon szépek az épületek. Tele van fával, tehát a levegője is jó. Itt található a Balaton egyik legjobb szabad strandja. Nagyon szép a város panorámája.
Elhalad mellette az autópálya, tehát gyorsan eljutsz Pestre vagy Fehérvárra.
Az emberek nagyon szerethetőek. + Nem egy elöregedő városról beszélünk, tehát nincs dugig nyugdíjasokkal.
Nyáron sok a német és egyre több a más nyugati turista. Télen pedig gyönyörű. Itt van a Balaton környékének legszebb Adventi vására és karácsonyi dekorációi. Télen-nyáron szép.
Választhatsz, hogy a Belvárosban szeretnél lakni, vagy a Fokihegyen (panelok), vagy Kilitin (kertváros). Én csak ajánlani tudom a környéket.
DE! Ha nem szeretnél a városban lakni, a tudom ajánlani Ádándot vagy Ságvárt. (Ságvárt jobban, ugyanis jobb a közlekedése, és rendezettebb is). Vagy Nyimet is választhatod (nagyon de nagyon nyugalmas falúcska)
Igazából bármelyiket is választod a környéken, mi nagyon szívesen várunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!