Nyaraló / hétvégi ház védelme?
Figyelt kérdés
Van valami módja, hogy a hétvégi házat biztonságossá lehessen tenni betörés ellen?
Van egy hétvégi házam elég messze a lakott területtől, legközelebb egy falu van hozzá, 3-5 km-re. A házhoz ki van vezetve a 220, szóval van lehetőség riasztó és kamera telepítésére, csak vannak kétségeim ezekkel kapcsolatban:
-ha maszkot húznak a fejükre, akkor hiába van kamera
-ha van riasztó, az nem biztos, hogy elér a hangja lakott területig
-ha olyan riasztót szereltetek (ha van ilyen) ami nekem vagy a rendőrségre jelez, mire odaérnek a legközelebbi rendőrörsről, rég lelépnek
Tudnátok esetleg valami jó megoldást? Ki hogy oldotta meg illetve sikerült már valamelyőtöknek betörőt fognia?
2020. febr. 7. 15:59
21/22 anonim válasza:
Szerintem válaszd szét a nyaralód védelmét és a betörni szándékozó elfogását! Inkább a biztonság, illetve a minél kisebb anyagi veszteség legyen az elsődleges szempont.
22/22 A kérdező kommentje:
Én is erre jutottam, hamár nem lehet elfogni, legalább elvinni sem tudjon semmit.
2020. febr. 8. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!