Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lejárt kenyérpirítóba se...

Lejárt kenyérpirítóba se nyúlhatok fémmel?

Figyelt kérdés
Egyiket kivettem, a másikat villával akartam kisegíteni. Jó nagy szikrázás(vagy minek nevezzem), persze nem működik azóta.
2020. jan. 20. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha vízzel teli fürdőkádban sütöd akkor mégjobb...

Amúgy meg mindig áramtalaníts mielőtt a műanyag burkolaton kívül valamihez nyúlsz.

2020. jan. 20. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként meg nem hallottam még kenyérpirító okozta halálos balesetről"

Valóban nagyon kevés olyan hülye van aki a bedugott kenyérpirítóba fémmel nyúlkál. Talán nem hallottál még ilyen halálesetről (ami nem azt jelenti, hogy nem volt) de gondolom olyanról hallottál már hogy valakit agyonüt az áram. Na az a nagy szikra az áram volt, ami akár az életedbe is kerülhetett volna. Ahelyett, hogy mimózáskodsz inkább örülj, hogy életben vagy.

2020. jan. 20. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hatoltál még arról, hogy fürdés után betette valaki a szárítógépbe a gyerekét, akkor azt is megtennéd, mert nem hatoltál róla hogy meghalt valaki így?
2020. jan. 20. 22:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért én a helyedben boldog lennék, ha egy ilyen után az élet kavalkádja olykor-olykor lehülyézne még, mert ilyesmi csak azoknak jut, akik valahogy életben maradtak az árammal folytatott rövidke csata után. A kenyérszeletet átlátszó műgyantatömbben az asztalomon tartanám, hogy egész hátralevő életemben a tudatosság útját mutassa nekem.
2020. jan. 21. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

András,Ez volt az?

[link]

2020. jan. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!