Lejárt kenyérpirítóba se nyúlhatok fémmel?

Darwin díj pozitív vagy. Annyi eszed sincs, hogy előtte áramtalaníts???
Örülj neki, hogy szikrázott és most nem működik, ott is maradhattál volna.

Alighanem rövidzárlatot okoztál és tönkrement a fűtőszál benne.
Ja és mákod volt, hogy nem rajtad folyt át az áram. Minden feltétel adott volt egy életveszélyes áramütéshez.
A kuka a kenyérpirító. A naptárban pedig karikázd be a napot és írd oda: Nagyon hülye voltam!

De jólesik egyeseknek lehülyézni a másikat.
Egyébként meg nem hallottam még kenyérpirító okozta halálos balesetről, pedig mindenről hírt adnak figyelmeztetés kíséretében. Ja, nincs több ennyire idióta.

Kikapcsol, igen. De jó olcsó módon csak az egyik ágat szakítja meg a felső helyzet érzékelő kapcsoló. Ha az pont a nulla, akkor szépen letestelheted a fázison lévő fűtőszálat, amin jó eséllyel az üzemi áram sokszorosa folyt, mert valahol a negyed, ötöd hosszánál testelhetted le.
Viszont köszi hogy ezt eszembe juttatad, megnéztem otthon egy érintés nélküli fáziskeresővel, és rögtön megfordítottam a dugvillát a konnektorban. Most már a fázist szakítja meg, és ha lejárt, nyugodtan belenyúlhat a feleségem. (bár nem gondolnám, hogy ilyesmire vetemedne)

Pfff
Hogy lehetsz ekkora idiót@ b@rom hogy belenyúlsz fém tárnyal áram alatt lévő berendezésbe ( akkor is ha épp nem működik).
Ezt Kb a 6 éves lányom is tudja, hogy ami be van dög a a konnektorba abba nem szabad belenyúlni. Ha nem kezdesz el fejlődni gyanítom nem leszel hosszú életű viszont lehet hogy kapsz egy Darwin díjat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!