Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lejárt kenyérpirítóba se...

Lejárt kenyérpirítóba se nyúlhatok fémmel?

Figyelt kérdés
Egyiket kivettem, a másikat villával akartam kisegíteni. Jó nagy szikrázás(vagy minek nevezzem), persze nem működik azóta.
2020. jan. 20. 19:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Darwin díj pozitív vagy. Annyi eszed sincs, hogy előtte áramtalaníts???

Örülj neki, hogy szikrázott és most nem működik, ott is maradhattál volna.

2020. jan. 20. 19:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Alighanem rövidzárlatot okoztál és tönkrement a fűtőszál benne.

Ja és mákod volt, hogy nem rajtad folyt át az áram. Minden feltétel adott volt egy életveszélyes áramütéshez.

A kuka a kenyérpirító. A naptárban pedig karikázd be a napot és írd oda: Nagyon hülye voltam!

2020. jan. 20. 19:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Én balga, azt gondoltam, ha lejárt, kikapcsol valami módon.
2020. jan. 20. 19:39
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
A jófogáson sok pirítót hirdetnek...!
2020. jan. 20. 19:45
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de inkább üzletben.
2020. jan. 20. 19:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én balga nagyon enyhe kifejezés. Miért nem húztad ki a konnektorból. Örülj annak hogy megúsztad egy új kenyérpirítóval koporsó helyett.
2020. jan. 20. 19:58
 7/15 A kérdező kommentje:

De jólesik egyeseknek lehülyézni a másikat.

Egyébként meg nem hallottam még kenyérpirító okozta halálos balesetről, pedig mindenről hírt adnak figyelmeztetés kíséretében. Ja, nincs több ennyire idióta.

2020. jan. 20. 20:12
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

Kikapcsol, igen. De jó olcsó módon csak az egyik ágat szakítja meg a felső helyzet érzékelő kapcsoló. Ha az pont a nulla, akkor szépen letestelheted a fázison lévő fűtőszálat, amin jó eséllyel az üzemi áram sokszorosa folyt, mert valahol a negyed, ötöd hosszánál testelhetted le.

Viszont köszi hogy ezt eszembe juttatad, megnéztem otthon egy érintés nélküli fáziskeresővel, és rögtön megfordítottam a dugvillát a konnektorban. Most már a fázist szakítja meg, és ha lejárt, nyugodtan belenyúlhat a feleségem. (bár nem gondolnám, hogy ilyesmire vetemedne)

2020. jan. 20. 20:15
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Pfff

Hogy lehetsz ekkora idiót@ b@rom hogy belenyúlsz fém tárnyal áram alatt lévő berendezésbe ( akkor is ha épp nem működik).

Ezt Kb a 6 éves lányom is tudja, hogy ami be van dög a a konnektorba abba nem szabad belenyúlni. Ha nem kezdesz el fejlődni gyanítom nem leszel hosszú életű viszont lehet hogy kapsz egy Darwin díjat.

2020. jan. 20. 20:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
De, belenyúlhatsz, ha előbb kihúzod az elektromos dugaljból a készülék dugvilláját.
2020. jan. 20. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!