Rettentő hideg van itthon, pedig minden hőmérő 26 fokot jelez! Másnál is ilyen? Vagy csak én érzem hidegnek?
Figyelt kérdés
Van egy kertesházunk, 200nm alapterületű, 2 emelet. Minden szobában padlófűtés és radiátor, ami kazánról megy. A szobákban ugye a padlófűtéshez van egy kis érintőképernyős termosztát, azon ha megnézem, 25-26 fokot mutat. nappaliban van 25, az ebédlőben 23. De mégis nagyon "fázom" Érzem a kezemen, hogy jég hideg, a lábaimon is, akármennyi zoknit veszek föl.
Ennyire csalnak a hőmérők, vagy nekem van bajom? 16 vagyok, A családban mindneki azt mondja ,hogy fel kell öltözni, és nem fázol. Ennyi erővel nem is kell fűtés, majd bundakabátban ülünk a tv előtt.. Mi történik ilyenkor?
2020. jan. 19. 16:05
11/14 A kérdező kommentje:
8: as még amikor otthon éltünk akkor fél pohár pálinka úgy felmelegitett, hogy nem kellett felöltözni. De itt amerikában nem nagyon kapni... igy kizárva.. forralt bort meg nem tudok inni, mert nem vehetek...
2020. jan. 19. 18:24
12/14 anonim válasza:
Amerika? Akkor az Fahrenheit. Vagyis, -3 °C van. :)
13/14 A kérdező kommentje:
fokban fejeztem ki :)ennyire nem kell hülyének nézni :)
2020. jan. 20. 14:56
14/14 anonim válasza:
A troll kisliba elnevezte Amerikának a szabolcsi tanyájukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!