Ha kibérelek egy raktárhelyiséget, van valami jogi akadálya, hogy beköltözzek?
Raktártelepen nem engedélyezett, ez a szerződésben is benne van.
Lakóépületben, társasházban ha kiveszed mondjuk a biciklitárolót, senki nem fog elzavarni, ha a lakók nyugalmát nem zavarod, mondjuk éjszaka, hangoskodással.
Viszont nem jelentkezhetsz be!
És hova jársz vécére, hogy tisztálkodsz, hogy mosol?
Hova teszed a szemetedet és a szennyvizedet?
Ezeket átgondoltad?
Van. A szerződések 80%-ában ki is kötik.
Bejelentkezni sem tudsz, mert nem lakóingatlan.
Ráadásul elég kevésben van WC, víz, fűtés.
Anyagi okokból keresek alternatív lakhatási lehetőséget. Most egy koszos kis lukban lakom három zajos, éjszakázós, meglehetősen kulturálatlan emberrel. A wc-n nehéz megállni, hogy ne hányd el magad a szagtól, a hűtőből kilopják a kaját. Ja és a fűtést se viszik túlzásba, melegvíz meg nincs is minden nap.
Ennél olcsóbb albi nincs, de így se tudok félretenni semmit. Kajával próbáltam spórolni, de nem sokáig bírtam.
A cuccaim nagy része még a szüleimnél van, de nem merem elhozni az említett okok miatt. Először arra gondoltam, hogy ami nem mindennap használatos, azt berakom egy csomagmegőrzőbe. Aztán eszembe jutott, hogy miért is ne költözhetnék velük együtt egy raktárba. :D Még ha figyelembe is vesszük a zord körülményeket, ennél rosszabb már nem hiszem, hogy lehetne. És elég jó bérleti díjakat láttam, csak erről nem volt infóm, hogy szerepel e, mint szerződési feltétel.
Köszönöm a válaszokat!
Nem ismerem a családi körülményeidet, de ennél sokkal jobb lenne, ha hazamennél, nem pedig állatias körülmények között laknál alja idegenekkel. Ha konfliktusod van a szüleiddel próbáld rendezni, mert végül marad a hajléktalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!