festeni miért nem? annyira barátságos mikor disney figurák vannak a falon...olcsón már válallnak, szerintem nem lenne akadálya. akr egy rajztanárnő is megfesti, szerintem nagyon olcsón, csak a festéket kell megvenni...macik, szines cuccok, később családi képek.
majd legyen a falon egy kis rész ahová a Pici rajzolhat, igy a kecske is jól alkik a káposzta is megmarad:D :)
hanem lehet kapni öntapadós matricákat, az is megteszi:) az ajtóra is lehet festeni ha olyan...
sok sikert és egészséget a Picinek:) Üdv
2008. nov. 19. 16:05
3/7 A kérdező kommentje:
sPECIÀLIS ALBÉRLET,AHOL NEM LEHET FESTENI,HA IGEN AKKOR UTÀNA VISSZAFESTENI,,Az meg nem praktikus:(((((((
2008. nov. 19. 16:51
4/7 anonim válasza:
jaaaaaaaaaaaaaaj...értem
ezesetben a matrica sem megfelelő...
akkor keress olyan mesefigurát (szivacsos) aminek a hátán öntapadós ragaszó négyzetek vannak, azt lelehet szedni ha úgy adódik a helyzet...
de tűrögethetsz is papirból annyi édi dolgog van...
karácsony eljövetelével az ablakra fújhatsz mű havat azzal is nagyon vagány lesz, csak megfelelő minta kell hozzá...vagy lehet kapni nagy szines mesejeleneteket falra (akár keretben is)...nagy mackók, szines szőnyeg...remélem segitettem, az elősző válaszadó:)
2008. nov. 19. 16:57
5/7 anonim válasza:
www.mesedekor.hu-n találsz gyönyörű figurákat amiket kézzel készítenek hungarocelből. Annyi hogy te ne tapéta ragasztóval tedd fel, haem azzal a gyurma ragasztóval amiről nem sokkal a te kérdésed fölött írtak a többiek. Az én kislányomnak tele van ilyen figurákkal a szobája és eddig még mindenki a csodájára járt.
2008. nov. 19. 21:51
6/7 anonim válasza:
Mi egy már korábban berendezett szobát próbáltunk barátságossá tenni. Lehet pl. a mennyezeti lámpára utólag mesefigurát barkácsolni, attól függ, milyen a lámpa. A függönyt sem cseréltem le, hanem vettem 140 cm széles mesefigurás vászont, hosszában kettévágtam, beszegtem és 5-5 csipesszel a meglévő függöny két oldalára felcsipeszeltem.
2008. nov. 25. 09:38
7/7 anonim válasza:
én azt csináltam a szobámba, hogy vettem kartonpapírokat (A2-es nél nagyobbat) és megrajzoltam meg kivágtam kedvenc mesém figuráit és celluxal felraktam a falra :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!