Adnál ötletet, hogy fogalmazzam meg a lakáshírdetésemet, hogy felkeltsem az érdeklődők figyelmét?
Figyelt kérdés
55 nm-es, 1. emeleti felújított (Szeged).
Szerintetek érdemes bővebben részletezni, vagy csak a leglényegesebb infókat kellene beleírni. Fénykép?
2011. márc. 9. 21:15
1/6 A kérdező kommentje:
Mit írjak bele és mit ne!
2011. márc. 9. 21:23
2/6 A kérdező kommentje:
Miért nem? Az ingatlanosnak százezreket kellene fizetni, ha eladja, azt meg nem szeretném.
2011. márc. 9. 21:30
3/6 anonim válasza:
Írd oda, hogy féláron. És legyen tényleg féláron. Na ez majd felkelti az érdeklődést!
4/6 anonim válasza:
Mert a vevők közűl MINDENKI attól fél hogy átverik, ezért csak ingatlanosokon keresztűl vesznek lakást. Én is így csináltam, pedig azt hittem előtte hogy nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem ez még nem jutott az eszembe. Pedig mi is keresgélünk, ez előtt is magánszemélytől vettem a lakásom, a mostanit is. Átlagos emberek voltak az eladók, fel sem merült, hogy csalók. Az ügyvédem intézte, nem is tudtak volna átverni. Talán Bp-n máshogy mennek a dolgok.
2011. márc. 9. 23:13
6/6 anonim válasza:
Először is hirdesd minél több helyen legalább 3-4 vagy több oldalra töltsd fel a hirdetést és egy két hetente újítsd meg, hogy a találati lista elején maradjon.
Fénykép nélkül nincs esélyed ezért jó minőségű képből minimum 3-4 legyen fent. Fontos a hirdetés címe mert azt látják először, lényegre törő és figyelem felkeltő legyen, és figyelj arra is, hogy a hirdetés mellet megjelenő kép a legjobb legyen. A leírásban nyugodtan részletezheted, és lehet hülyén hangzik, de szerintem bizalmat kelt ha egy-két kisebb hibát is beleírsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!