Dugulàs! A tulfolyó utàn?
Figyelt kérdés
Jelenleg az egész hàzban nem tudjuk a vízet hasznàlni mert, a pincénkben van egy túlfolyó és visszajön a szennyvíz. Mi lehet az oka? Tegnap este kezdődött. Holnap szerelőt hívok de hátha van tipp., hogy lehet megelőzni.Én se olajat semmi ételmaradékot nem szoktam leengedni. A ház kb. 4 hónapja lett véve.2020. jan. 1. 18:05
1/10 anonim válasza:
" pincénkben van egy túlfolyó " ez hogy néz ki ?
Valami fotó róla.
3/10 anonim válasza:
Ez padlóösszefolyó, nem túlfolyó.
Így kép alapján.
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az nem értek hozzà 🙈Nő vagyok. Azt a szürke műanyagot ki lehet kompletten szedni?
2020. jan. 1. 20:09
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor mitől dugulhat el?
2020. jan. 1. 20:10
6/10 anonim válasza:
Ahonnan kivetted a tisztítónyílás dugóját ott kell bevezetni a spirált ha van kéznél és megkotorni ott van eldugulva a szakasz.
Lehet csak géppel lehet megoldani a távolság miatt.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Holnap megprobáljuk, mert még csőgörény sincs itthon. Ki gondolta volna, hogy rögtön minden szerszámra szükség lesz.
Esetleg ezt néha magasnyomású géppel ki lehet tisztítani?
2020. jan. 1. 20:17
9/10 anonim válasza:
Ha van magasnyomású mosótok némelyikhez lehet kapni csőtisztító kiegészítőt.
Megfelel az is ha van a pincében csap arra 1/2" locsolótömlőt szerelni és az bedugni itt az összefolyónál az elmenő csőszakaszba és vízzel jól átnyomni.
10/10 A kérdező kommentje:
Ok van magasnyomású. Köszönöm
2020. jan. 1. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!