Milyen dekopírfűrészt ajánlotok?
Sajnos olyat fogtam ki,amiben ferdén volt gyárilag a penge,nem lehet pontosan vágni vele.Kinéztem egy Black and decker dekopírfűrészt.Ezzel lehet pontosan vágni?Vagy milyet javasoltok?

Makita.
Szerintem otthonra, barkács célra, ha nem akarsz gagyit, akkor Makita szerszámok közül érdemes választani. Akár fűrészt, akár fúrót, stb.
Ha Bp vagy Szombathely közelében laksz, nézz el a Szerszámoutletbe, nekem a budapestivel pozitív tapasztalataim vannak. Jó áraik vannak, és segítenek választani.

Black and decker jó márka, de én szerintem a Makita jobb, tartósabb nekem elég sok féle fűrészgépem van ami Makita és eddig egyben sem csalódtam.
Persze legjobb a Bosch de az már drágább is, és annyival nem jobb mint egy Makita csak masszívabb anyagból készült és ipari szintre való inkább. Ha neked inkább hobbira kell évi 8-10 használatra maximum 20 használatra tehát nem ezt fogod nyúzni napi szinten többször akkor neked a Black vagy a Makita jó választás. A többi egyéb márkát kerüld, vagy azért mert pontatlan ami lehet gyári hiba, lehet tervezési hiba, meg persze nagyobb terhelést ha évente egyszer jobban meghajtod akkor elfüstölnek.
Én azt mondom szerszámgépből érdemes nevesebb gyártótól vásárolni ha sokat akarod használni és pontos munkát akarsz.
Még a Lidl-s féle Parkside termékek amik jók de azok inkább hobbi barkácsolásra valóak, főleg az akkumulátoros furó gépeik. Nekem van akkus fúróm Parkside ami baromi jól üzemel, mai napig hibátlan és már 4-5 éve biztos megvan. Ugyanúgy van delta csiszolóm is ami szintén Parkside Lidl-s termék azt legutóbb nyáron ipari szinten nyúztam mert rengeteg régi bútort újítottam fel, ajtókat csiszoltam vele vastag régi 30-40 éves olajfestéket fáig lecsiszoltam vele, igaz forró is volt a gép tőle, nagyon megkínoztam de simán kibírta. Én meg úgy vagyok vele ha egy gép kibír ilyen jellegű terhelést, mert nekem rossz szokásom füstölésig kínozni egy gépet mert utálok leállni munkaközbe, akkor ha az túl éli akkor az már jónak számít. A másik meg a pontossága. Hiába jó egy gép motorilag, meg tartós is, ha pontatlan munkát hagy maga után akkor az nem jó semmire.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!