Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nálatok is "gyengén muzsikál"...

Nálatok is "gyengén muzsikál" a gáz?

Figyelt kérdés

Mindenki azt állítja, hogy nem trükköznek a gázzal de feltűnt, hogy a kotyogónknál a reggeli kávé elkészítéséhez egyre több idő kellett. Azért tűnt fel, mert minden reggel a szokásos kávéval kezdjük a napot és mire megborotválkozom pont le szokott főni a kávé. Ez kb 5 perc szokott lenni.

Az utóbbi napokban viszont már 10 perc is kellett hozzá.

(Még annyit, hogy a kotyogó új, és telefonom stopperjével mértem le 3 egymást követő napon is, hogy ne az legyen, hogy csak érzéki csalódás.)

Kíváncsi lennék, hogy másoknál mennyi idő alatt fő le egy kétszemélyes kotyogóban a kávé?

2019. dec. 12. 19:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Arra gondoltál, hogy ami mostanság jön víz a csapból, az nagyságrendekkel hidegebb, mint ami nyáron 50 fokban? Meg egyébként is, ha te 5 perc alatt megborotválkozol, akkor én póniló vagyok.
2019. dec. 12. 19:07
 2/18 A kérdező kommentje:

Kedves póniló!

Más is megborotválkozik öt perc alatt.

De nem ez volt a kérdés.

2019. dec. 12. 19:11
 3/18 anonim válasza:
33%
A gázszolgáltatók bevétele egyre kevesebb Magyarországon mivel a propaganda ellenére valójában egyre nagyobb az az elszegényedett réteg aki nem képes már gázzal fűteni. A kertvárosok levegője is ezt tükrözi. Simán el tudom képzelni, hogy a gázszolgáltatók vagy azok akiktől veszik a gázt kicsit "segítenek" nekünk többet fogyasztani.
2019. dec. 12. 19:26
 4/18 mindentudó99 ***** válasza:
21%
És ez azóta van mióta új a kotyogó?
2019. dec. 12. 19:28
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

A gáz fűtő értéke változó.

A számlán fel is szokták tüntetni, hogy a kapott gáz fűtő értéke mennyi Mj/m3 ez alapján is szoktak számlázni.

[link]

2019. dec. 12. 19:29
 6/18 anonim ***** válasza:
31%
Jóval hidegebb a víz, ez még érezhető.
2019. dec. 12. 19:32
 7/18 mindentudó99 ***** válasza:
25%
Egyebként meg mindegy van mikor gyengébb a gáz. Úgyse m3 után fizetsz hanem fűtőérték után . Tehat m8ndegy 5 vagy 7 perc alatt fő le a kv.
2019. dec. 12. 19:35
 8/18 A kérdező kommentje:

"hidegebb a víz"

Ez sem játszik mert családi ház és a fűtött pincén keresztül van vezetve a vízcső. Azaz bőven van ideje meglangyosodni egész éjjel, mire a konyhában reggel kinyitjuk a csapot.

A kotyogó kb. két hónapos. (Tehát újnak mondható.)

Tehát kizárásos alapon a gázzal van a probléma.

2019. dec. 12. 19:57
 9/18 A kérdező kommentje:

"Úgyse m3 után fizetsz hanem fűtőérték után . Tehat m8ndegy 5 vagy 7 perc alatt fő le a kv."

Sajnos a reggeli rohanásban számít azaz + 5 perc is, mert elmegy a busz.

Nem a pénz miatt írtam ki a kérdést.

2019. dec. 12. 20:00
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A sütőt is használjuk,Sokkal tovább tart a tészta megsülése .Ennek semmi köze a hideg vízhez .
2019. dec. 12. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!