Ti vennétek házat a temető közelében?
Figyelt kérdés
Az út másik oldalán lenne, kicsivel lejjebb a háztól.2019. dec. 1. 09:31
21/27 A kérdező kommentje:
Igen ezzel én is így vagyok, frusztrálna már a gondolat is, hogy a közelében lakom. Sőt, hogy ennyire közel van. Köszönöm a választ mindenkinek! Megy a zöld kéz ;)
2019. dec. 2. 11:01
22/27 anonim válasza:
Ha ennyire idegenkedsz, akkor ezek után nem értem, hogy miért írtál ki kérdést?
Én egyetlen ételt nem tudok megenni, az a paradicsomos káposzta (gyerekkori rossz élmény) de ha 10ezren írnák, hogy finom, akkor sem tudnám lenyelni. Ezért nem is faggatódzom erről másoknál.
23/27 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam mások vélekedésére ezzel kapcsolatosan. Te meg ha nem a kérdésre válaszoltál, nem értem miért kellett ide írnod. 🤷♀️
2019. dec. 2. 16:38
24/27 A kérdező kommentje:
A te példád pedig nem helytálló, mivel te már ettél paradicsomos káposztát, tudod milyen, én még nem laktam temető közelében, ezért véleményeket kértem. Kaptam is, köszönöm szépen!
2019. dec. 2. 16:40
25/27 anonim válasza:
Semmi extra igazából. Csöndes, nyugis, halottak napja környékén rosszabb a forgalom miatt, de kárpótol érte a sötétben a mécsesek látványa. Úgy nagyjából ennyi. Az emberek nem igazán zavarják a nyugalmat akik odamennek a szeretteikhez.
26/27 anonim válasza:
Vagy a temetések miatt érdekel? Az sem igazán zavaró, hacsak nem félsz, vagy nem vagy babonás ezzel kapcsolatban.
27/27 anonim válasza:
Én csak az előnyeit látom annak, ha temető mellett laknék.
- Az ablakból pl. rendszeresen szemmel tudnám tartani az anyósomat, hogy nehogy hazaszökjön.
- Ha meg én kerülök majd a temetőbe, szemmel fogom tudni tartani az örökösöket.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!