Költözés elott mennyivel kezdenétek el összepakolni?
Több mint egy hónappal előtte már gyűjtöttük a dobozokat és pakoltuk a szezonális dolgokat, könyveket meg ami nem kell nap mint nap.
De ez attól függ mennyi cuccotok van. Nekünk sok volt, és egy délelőtt kellett mindent eltüntetni a lakásból.
Mekkora a lakás, hányan lakjátok és mennyi cuccotok van?
Ha egy albi, akkor elég 2 nap.
Mi 120 m2-es lakásból költöztünk, 3 fő, 3 generáció.
1 hónappal előtte elkezdtem eltenni a téli cuccokat (áprilisban költöztünk), a könyveket, ünnepi étkészletet, díszpárnákat, kerámiákat, lakásdíszeket, millió poharat, ágyneműket, felszedtem a szőnyegeket és tisztítóba küldtem, gyakorlatilag az utolsó napokra a mindennapos személyes holmink maradt, amit aztán egy óra alatt elraktunk.
Tenyleg ne kezdj el pakolni, 6 nap rengeteg ido, igazabol a mai meg a holnapi napot en konkretan fekvessel meg pialassal toltenem a helyedben, hat ennyi jar, nem?
Het kozben ugyse pakolsz mer' ugye munka van meg hat amugy sincs ido, ugyhogy utolso nap delutan 5-tol masnap reggel 9-ig rengeteg idod lesz az egesz lakast osszepakolni.
Sok sikert, en neked drukkolok!
Albérletből sajátba amikor költöztünk, hetekkel előbb kezdtem csomagolni, az utolsó héten gyakorlatilag amikor otthon voltunk, kimerülésig pakoltunk (2 fő, bútor nem volt). Három napos hétvége volt, a második napon jött a szállító, nem voltunk kész... A cucc egy része ottmaradt, pedig a végén egyszerűen beszórtunk minden minden nem törékeny cuccot szemeteszsákokba. A maradékot még egy jó hétig hordtuk át hátizsákban.
Röviden: rohadtul el vagytok késve a parkolással.
Ne hagyd az utolsó percre. Kellhet még egy doboz, táska, akármi... a szemetet is el kell tüntetni magatok után. A költözés előtti este nekem már csak az lenne kinn ami ruhát felveszek másnap és apróságok amit még használok pl fogkefe, telefontöltő.
Mi áprilisban költözünk de már elkezdtem szelektálni ráhangolódásképp 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!