Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hova költöznétek, ha választan...

Hova költöznétek, ha választanotok kellene?

Figyelt kérdés

1: Budapest, ahol minden adott, jó lehetőségek, minka stb. Viszont nincs itt senkitek. Sem család, sem barátok.

2: Vidék, ahol talán rosszabbak a lehetőségek, de ott van mindenki, akit szerettek, család stb.?

2019. nov. 23. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez korfüggő is.

Fiatalon lehet, hogy inkább Pestre ( bár nálam jobban senki nem utálja szerintem Pesten), de valóvan monden elérhető onnan, idősebbként inkább a család közelségébe, amikor már a családnak is szüksége van rád és lehet hogy neked is rájuk, például ha gyerek születik legyen valaki 10 perces távra ha bármi van és gyors segítség kell. Akkor is, ha az vidék.

2019. nov. 23. 10:11
 2/6 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg sok mindentől függ . Ha fiatal vagy gyerek is lesz jó egy nagymama a közelben. Óriási segítség tud lenni néha. Más szempontból nyilván a fővárosban több a lehetőség. Már aki szereti annak. Én nem mennék. Barátok család mindegy azokkal össze lehet járni ne ez alapján dönts. Szempont a munka is és hogy albérletezel vagy nem. Mert nagyon drága ugye. Jó fizetés kell ahoz hogy megerje ilyen havi 120 ezreket kiadni. Sok apró tényezőt te ismersz neked kell mérlegelni.
2019. nov. 23. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp vidék. ;)
2019. nov. 23. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy mentem Budapestre, és alapvetően be is jött.
2019. nov. 23. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Budapestre nem költöznék munka ide, család oda.... talán agglomerációba ha nagyon muszáj.

Amúgy én most költözök pont, vidéki kisvárosba, de itt se családom se senkim.. azt a embert ismerem 100 km körzetben, akiktől vettem a házat.

2019. nov. 24. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Budapesten esetleg akkor kezdenék gondolkodni, ha legalább dupla fizetést adnának a mostani munkámért. 100 E emelés esetén semmiképpen. Járok oda néha, és rettentően utálom a tömeget.

Itt (közepes városban) is van annyi lehetőség, amennyi nekem kell, nagyon felfejlesztették az ipari parkot, sok az új nagyvállalat, találhatnék új munkahelyet, ha kellene.

2019. nov. 24. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!