Hová rakjátok azokat a ruhákat, amiket már viseltetek de nem mossátok ki rögtön?
Figyelt kérdés
Gondolok itt mondjuk egy pulóverre, ami mondjuk 1-2 réteg aláöltöztet miatt nem szükséges naponta kimosni minden viselés után, viszont mivel már viseltem a szekrénybe a tiszta ruhák közé nem akasztom vissza.
Szóval nálam is a székredobálós módszer van jelenleg, de bántja a szemem, és vendégfogadáskor vagy el kell pakolni, vagy azért elég kínos.
Régen volt a szekrényem elé akasztva ruha válfán, de azt is nagyon utáltam. Van valami normális megoldás erre?
2019. nov. 9. 11:05
1/12 anonim válasza:
Vegyél egy szobainast. Direkt erre találták ki.
2/12 anonim válasza:
Különíts el a szekrényben egy polcot az ilyen ruháknak, amiket a tisztába nem akarsz tenni, de nem piszkosak.
Én legalábbis így csinálom, mert rendmániás vagyok.
4/12 anonim válasza:
A szekrény oldalán fogason, vagy a fotel karfáján.
5/12 anonim válasza:
Én szobainason, de neked inkább azt ajánlom, hogy a szekrényben legyen külön helyed erre.
6/12 anonim válasza:
Pulcsikat, polokat jobb felere akasztom a szekrenynek es kesz a kulonites :)
7/12 anonim válasza:
Ugyanoda akasztom, mint a kabátokat, blézereket a szekrényemben, azokat sem mossuk ki minden egyes alkalom után. Nadrággal, szoknyával ugyanígy, ha csak két-három órát viseltem. Szerezz be jó sok vállfát, műanyag is jó erre a célra, aminek van szoknya és nadrágtartója is. Szerintem tudod, melyikre gondolok. Így tudod, hogy melyik volt már rajtad, és nem kell a kimosott ruhák közé tenned.
8/12 anonim válasza:
A szekrenyembe van erre egy külön polcom, oda behajtogatom
9/12 anonim válasza:
Nálam a hálóban a fotel csak erre a célra van, oda nem nagyon jár senki.
10/12 anonim válasza:
Ruhaállvány: nem drága és prraktikus. Itt sokféléből válogathatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!