Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ház előtti terület?

Ház előtti terület?

Figyelt kérdés
A házunk elé gyakran parkolnak, néha még a bejáróra is. Szeretnék egy részre oszlop tuját ültetni vagy valamit oda tenni, hátha nem lesz olyan csábító, ami a parkolást illeti. Temető mellett lakunk és rendszeresen állnak be úgy, hogy autóval már nem férünk be a házzal párhuzamosan. Ez azért baj, mert közel van az út és a kapura merőlegesen állva kilógna az autó. Valakinek van ötlete,hogy mit tegyek? Tudom közterület, de a temető parkolója meg rendszeresen üres, persze onnan sétálni kellene 50 métert. Tudom, menjek az önkormányzathoz. Előtte mások tapasztalata érdekelne.
2019. nov. 5. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell táblázni h tilos a parkolás kulonben különben a tulajdons költségére elszállítják nálunk bevált.

Kapu beállóba amugy is tilós a parkolás.

2019. nov. 5. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kapuba parkolnak arra ki kell hívni a rendőröket. nem fogják elvontatni de megbírságolják. Az út és a ház közötti füves területet te vagy köteles karbantartani, én tuját ültettem, mert nekem is odaparkoltak mindig. Ha az úttesten állnak azzal nem tudsz mit csinálni.
2019. nov. 5. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen vannak az út test mellet akkora zöld területek ahol 1 autó le tud parkolni . Önkormányzati terület,de szabad ide tujákat ültetni .De akkorára engedd felnőni,ami a későbbiekben neked nem okoz gondot.Eltávolítani már csak engedéllyel szabad . Egyébként is fásítási év van .
2019. nov. 5. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as nagyon sok településen tilos zöldterületen való parkolás.
2019. nov. 5. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejáróra parkol, akkor hívd a közterest és elviszik. Nálunk is azt hitte a szomszéd majd nem szólunk.. szépen elvitték a kocsit.
2019. nov. 7. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha bejáróra parkol, akkor hívd a közterest és elviszik."

Csak akkor viszik el hogyha a köztereseknek van autószállítójuk. A települések 99%-ban nincs ilyen.

2019. nov. 7. 12:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is viszi el, legalább megbünteti,
2019. nov. 7. 13:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Elmentem a másik temető felé és ott sorban ki van írva, hogy autóbejáró. Én is ezt teszem majd. Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!
2019. nov. 13. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!