Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti mindig kimossátok a ruhát...

Ti mindig kimossátok a ruhát ami egyszer volt rajtatok?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy felveszel reggel egy pulcsit meg egy farmert és este mindig kimossátok, akkor is ha nem lett koszos? Abban voltam egész nap, iskolában, boltban, ültem a padon és ha nem lett koszos akkor tegyem be a szekrénybe a tiszta ruhák közé? Vagy mit csináljak vele? Ti hogy szoktátok? Az az eset amikor nem koszos de nem is tiszta. Hol a helye? Szennyesben vagy szekrényben? Csak érdekel mások hogyan gondolják.
2019. nov. 2. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Én visszarakom a szekrénybe, ha nem lett koszos.
2019. nov. 2. 13:07
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Én az ilyen cuccokat egy külön fotelben tartom :D
2019. nov. 2. 13:21
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem mosom ki.

Nem is rakom vissza a tiszták közé.

Szobafogason tartom.

2019. nov. 2. 13:35
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Zokni-póló-alsógatya-ing aznap megy a szennyesbe.

A pulcsi-nadrág(néha öltöny) egy hét után, ha nem végzek fizikai munkát. Ha leizzadok, akkor azok is, öltönyök a tisztítóba. Az öltönyt a szekrényben tárolom a fogason, a többit a szekrényben a hordott részlegen, mert ritkán szoktam kétszer ugyanazt felvenni egymás után.

2019. nov. 2. 13:48
 5/12 mindentudó99 ***** válasza:
82%
Erre van egy kanapé ott állnak rakasban az ilyenek.
2019. nov. 2. 13:52
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
En ígen.
2019. nov. 2. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Zokni, fehérnemű egy használat után megy a mosásba. Felső, nadrág, stb. ha nem lett koszos , nem izzadtam bele, nem ültem tömegközlekedésen (ritkán járok azzal), stb. akkor felveszem második, esetleg harmadik alkalommal is. A tiszta ruhák közé nem szoktam visszatenni, van egy szék a hálóban, arra rakom.
2019. nov. 2. 13:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ruhainasra teszem, ami már volt rajtam, de még nem koszos, izzadt.
2019. nov. 2. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Bár 30 is több gatyám van,de egyszeri felvétel után nem megy a mosóba ,ha csak ....
2019. nov. 2. 16:19
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem, mert évek óta nincsen egész napos távollétem, van, hogy összesen 40 percet van rajtam aznap az utcai ruha.
2019. nov. 2. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!