Ti mindig kimossátok a ruhát ami egyszer volt rajtatok?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy felveszel reggel egy pulcsit meg egy farmert és este mindig kimossátok, akkor is ha nem lett koszos? Abban voltam egész nap, iskolában, boltban, ültem a padon és ha nem lett koszos akkor tegyem be a szekrénybe a tiszta ruhák közé? Vagy mit csináljak vele? Ti hogy szoktátok? Az az eset amikor nem koszos de nem is tiszta. Hol a helye? Szennyesben vagy szekrényben? Csak érdekel mások hogyan gondolják.2019. nov. 2. 12:59
1/12 anonim 

válasza:

Én visszarakom a szekrénybe, ha nem lett koszos.
2/12 anonim 

válasza:

Én az ilyen cuccokat egy külön fotelben tartom :D
3/12 anonim 

válasza:

Nem mosom ki.
Nem is rakom vissza a tiszták közé.
Szobafogason tartom.
4/12 anonim 

válasza:

Zokni-póló-alsógatya-ing aznap megy a szennyesbe.
A pulcsi-nadrág(néha öltöny) egy hét után, ha nem végzek fizikai munkát. Ha leizzadok, akkor azok is, öltönyök a tisztítóba. Az öltönyt a szekrényben tárolom a fogason, a többit a szekrényben a hordott részlegen, mert ritkán szoktam kétszer ugyanazt felvenni egymás után.
5/12 mindentudó99 

válasza:

Erre van egy kanapé ott állnak rakasban az ilyenek.
7/12 anonim 

válasza:

Zokni, fehérnemű egy használat után megy a mosásba. Felső, nadrág, stb. ha nem lett koszos , nem izzadtam bele, nem ültem tömegközlekedésen (ritkán járok azzal), stb. akkor felveszem második, esetleg harmadik alkalommal is. A tiszta ruhák közé nem szoktam visszatenni, van egy szék a hálóban, arra rakom.
8/12 anonim 

válasza:

Ruhainasra teszem, ami már volt rajtam, de még nem koszos, izzadt.
9/12 anonim 

válasza:

Bár 30 is több gatyám van,de egyszeri felvétel után nem megy a mosóba ,ha csak ....
10/12 anonim 

válasza:

Nem, mert évek óta nincsen egész napos távollétem, van, hogy összesen 40 percet van rajtam aznap az utcai ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!