Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, mennyire...

Mit gondoltok, mennyire veszélyesek ezek a székek? Mennyire lehet gyakori az ilyen eset? (link)

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 16. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Jézusom ez durva... és pont ilyen székem van az asztalomnál =S

Azért reménykedjünk, hogy ha minőséget veszel ez nem történik meg. Pl Ikea szék!

2010. júl. 16. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Uram atyám!Ez nem semmi..
2010. júl. 16. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Te jó ég:S Sajnálom szerencsétlent. :( Még jó, hogy én nem ilyen széken ülök. Dobnám is ki a p.csába.:S És hány gyerek ül ilyen olcsó kínai székem?! Ki kéne tiltani ezket a hitvány minőségeket az országból.
2010. júl. 17. 09:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát,én is nagyon megijedtem,mikor olvastam ezt a cikket.Nekünk hasonló székünk van és most már nem szívesen ülök rá.Azt hiszem,keresek valami megbízhatóbbat.Felháborító,hogy mennyi ocsmány,veszélyes gagyit sóznak az emberre!Azt eddig is tudtam,hogy az élelmiszerek teli vannak mindenféle vacakkal,de az már borzasztó,hogy bútort sem lehet nyugodt szívvel vásárolni,mert még az is veszélyes lehet...
2010. júl. 17. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!