Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tudok ilyet venni? Link...

Hol tudok ilyet venni? Link lejjeb

Figyelt kérdés

http://cgi. Ebay.com/ws/eBayISAPI. dll? ViewItem&item=330354143848

Tudom hogy itt a linken de nem akarom amerikábol rendelni nagy halom postaköltségért.

Azt is modták hogy dekorbolt de voltam sok dekorboltban a környéken és nem volt.

valami konkért helyet tudtok ajánlani ahol kaphatok ilyet? országon belül bárhol.

Nagyon nagy szükségem lenne rá

2010. okt. 19. 22:40
 1/7 A kérdező kommentje:

Itt a link:

[link]

2010. okt. 19. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:

hát, már bocs, de ez kb úgy néz ki, mint a buszmegálló széttört üvege.

nemtom merre lax, de én itt a nagy büdös pesten gyakran látok ilyet.

ilyen cuccért nem fizetnék, ha ingyen is lehet találni :D

amúgy mihez kéne?

2010. okt. 19. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Lehet h én vagyok a hülye, de ha ez csak a virágot a vázában középen tartó gyöngyök akkor könnyebb, ha veszel hobbi boltban párszáz ft-ért átlátszó gyöngyöt, s beleöntöd.

Ha viszont ez az a gyöngy/ kristály, amit ha beleteszel fél liter vízbe 20-24 órára majd megszívja megát s így adja a növénynek a nedvességet fokozatosan, akkor lehet kapni akár írószerben, mert én ott is láttam. Vagy akár nálunk van ilyen sasfészek bolt ami otthon dísztárgyakat s egyebeket árul ott is lehet keresni ha van hasonló bolt a közelben.

2010. okt. 20. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:

ÜVEGKAVICS néven sok helyen beszerezheted!

[link]

Én például játékboltokban is vettem már (hálóban árulják), de láttam virágboltokban is, esküvői kellékes webáruházban, stb...

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 20. 02:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pedig a lidlben vettem 199ft-ért egy nagy dobozzal pár hónapja.
2010. okt. 20. 08:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Előszőr is köszönöm a válaszokat.

Ilyet akarok csinálni http://www.youtube.com/watch?v=NmQJvszDIOs meg szemüveget. :) arra akarom ráragaszgatni és azt mondták ilyen tökéletes rá.

Ez nem üvegkavics. annyit tudok hogy műanyagbol van. Az a csiszolt üvegkavics az nem az ami nekem kell.

Egyedül itt láttam [link] de kicsit húzos 80grammért ennyit kérni.

Lidl? megnézem ott is, ott mindig van valami amire nem számít az ember.

2010. okt. 20. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Az 1. válaszadónak megy annyit hogy igaza van és szedtem már össze a buszmegálló széttört üvegét de az nem az igazi.
2010. okt. 20. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!