Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Magyaroszgágon egy város...

Magyaroszgágon egy város amihez nincs közel egy olyan város sem ahol van Downhill pálya?

Figyelt kérdés
Egy város amihez nincs közel egy downhill pálya sem? Én felvidéki vagyok de szeretnék M.O.-ba költözni és hát vannak kellemetlen emlékeim a Downhill sportággal és nem szeretném ha majd a jövendőbeli gyerekeim belekezdenének ebbe a sportba. Esztergomban tudom hogy van egy ilyen pálya, ott volt a balesetem és messze szeretnék költözni minden downhill pályától.

#város #lakás #downhill mentes
2019. okt. 10. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%
Ja. Ezek mind. Meg egy szimpla baleset. Valaki mond valamit neked, amiről nem hallottál még, vagy eddig fel sem merült benned, az egyből nem komplett :D a másik meg hülye, mert akkor kocsiba se üljön. No komment.
2019. okt. 13. 15:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket, a segítőket főként! 🙏🏻
2020. febr. 13. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!