Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Magyaroszgágon egy város...

Magyaroszgágon egy város amihez nincs közel egy olyan város sem ahol van Downhill pálya?

Figyelt kérdés
Egy város amihez nincs közel egy downhill pálya sem? Én felvidéki vagyok de szeretnék M.O.-ba költözni és hát vannak kellemetlen emlékeim a Downhill sportággal és nem szeretném ha majd a jövendőbeli gyerekeim belekezdenének ebbe a sportba. Esztergomban tudom hogy van egy ilyen pálya, ott volt a balesetem és messze szeretnék költözni minden downhill pályától.

#város #lakás #downhill mentes
2019. okt. 10. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Szolnok.
2019. okt. 10. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Alföld-i városokat keress.
2019. okt. 10. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Gyere az Alföldre, itt tuti nincs. A hegymászó balesetek is ritkák meg a síelősök is.
2019. okt. 10. 20:41
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Ez mondjuk butaság!

Ha a majdani gyerekeidet érdekelni fogja, akkor elutaznak 50 km-t és csinálni fogják.

Ellenben, ha nem érdekli őket - ahogy engem sem - a szomszéd utcában is lehetne, akkor sem fognak benne részt venni?

És honnan tudod, hogy ahova költözöl, mire a jövőbeli gyerekeid odakerülnek, nem lesz e ott egy Downhill pálya?

Mellesleg, ha autóbaleseted lett volna, akkor hova költöznél?

2019. okt. 11. 08:45
 5/12 anonim ***** válasza:
A közeli falusi downhill pályával nincs baj?
2019. okt. 11. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:
12%
A NER-lovagok EU-pénzből síkvidéki bobpályát már csináltak, ki tudja, ha elég pénzt lehet belőle lenyúlni, építenek egy síkvidéki downhill pályát is...
2019. okt. 11. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:
12%
Ne oktasd ki nemtom hanyadik válaszoló. Ő ettől parázik, és akkor is fog, ha szerinted marhaság. Szíve joga, ha egy olyan helyen érzi biztonságban a gyerekeit, ahol nincs ilyesmi, és akkor is oda fog költözni, akár nekiállsz papolni neki, akár nem. Inkább a kérdésére válaszolj. Amúgy mi az a Downhill? Kiskunhalason szerintem nincs, és Dunaújvárosban sem. Halas jó hely egyébként.
2019. okt. 13. 13:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

És te milyen alapon oktatsz ki bárkit is? Ráadásul egy olyan kérdés alatt, amiről azt sem tudod micsoda? De utálom az ilyeneket!

Kérdező!

Én is egyetértek a 4-el, a gyerekeid még meg sem születtek, hogy mi és hol lesz 18-25 év múlva azt senki nem tudhatja. Kétségtelen, hogy a síkságok erre esélytelenebbek, de láttunk már csodákat.

2019. okt. 13. 14:09
 9/12 anonim ***** válasza:
12%
Nem a kérdés témája a fontos :D hanem a barom empátiadeficites hozzászólásod. PTSD-ről hallottál már?
2019. okt. 13. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egy percet nem zavar, hogy nem én írtam a 4-es választ? Függetlenül attól, hogy totálisan egyetértek vele.

A PTDS meg hogy jön ide? Ahol a beteg pszichológiai traumán ment keresztül, például nemi erőszak, háború, természeti katasztrófa, vérfertőzés vagy technológiai vagy munkahelyi balesetek, amikből kialakulhat a "poszttraumás demoralizációs szindróma” (PTDS). De hagyjuk is abba, te nyilván nem vagy komplett!

2019. okt. 13. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!