Magyaroszgágon egy város amihez nincs közel egy olyan város sem ahol van Downhill pálya?

Ez mondjuk butaság!
Ha a majdani gyerekeidet érdekelni fogja, akkor elutaznak 50 km-t és csinálni fogják.
Ellenben, ha nem érdekli őket - ahogy engem sem - a szomszéd utcában is lehetne, akkor sem fognak benne részt venni?
És honnan tudod, hogy ahova költözöl, mire a jövőbeli gyerekeid odakerülnek, nem lesz e ott egy Downhill pálya?
Mellesleg, ha autóbaleseted lett volna, akkor hova költöznél?

És te milyen alapon oktatsz ki bárkit is? Ráadásul egy olyan kérdés alatt, amiről azt sem tudod micsoda? De utálom az ilyeneket!
Kérdező!
Én is egyetértek a 4-el, a gyerekeid még meg sem születtek, hogy mi és hol lesz 18-25 év múlva azt senki nem tudhatja. Kétségtelen, hogy a síkságok erre esélytelenebbek, de láttunk már csodákat.

Az egy percet nem zavar, hogy nem én írtam a 4-es választ? Függetlenül attól, hogy totálisan egyetértek vele.
A PTDS meg hogy jön ide? Ahol a beteg pszichológiai traumán ment keresztül, például nemi erőszak, háború, természeti katasztrófa, vérfertőzés vagy technológiai vagy munkahelyi balesetek, amikből kialakulhat a "poszttraumás demoralizációs szindróma” (PTDS). De hagyjuk is abba, te nyilván nem vagy komplett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!