Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti már fűtötök? Miért nem...

Ti már fűtötök? Miért nem képes a párom fűteni?

Figyelt kérdés

Én nagyon szoktam fázni mikor nála vagyok mert nem fűt. Én már megszoktam hogy mindig melegbe vagyok mert itthon mi már fűtünk

Meg takaró alatt is fazok nála éjszaka sokszor felebredek hogy fazok..

18l

2019. okt. 6. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Spórol.. vagy csak mert nem fázik (még)
2019. okt. 6. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Este fürdéshez meg szoktam fordítani a rendszerben a vizet. Lehet, hogy spórol, vagy csak tényleg nem fázik. Sokan nem fűtenek még.
2019. okt. 6. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Nők fázósabbak. Én se fűtök még.
2019. okt. 6. 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Ha fázol és nem hajlandó meleget csinálni, míg ott vagy, akkor nem mész hozzá. Ha nem juttok közös nevezőre, igen valószínű, hogy el kellene gondolkodnod a közös jövőtökről.
2019. okt. 6. 23:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

20-21 foknál kicsit be szoktam kapcsolni estére a fűtést, hogy felmenjen 22-23 ra.

Miért nem beszéled meg a barátoddal hogy te fázol?

Van egy ismerősöm ő például a 18-19 fokot szereti 21 foknál már szokta mondani, hogy melege van.

2019. okt. 6. 23:36
 6/10 anonim válasza:
32%

Kinek mi... Én általában amíg nem esik mínusz alá a hőmérő nem szoktam begyújtani, mert nem fázok. Kivétel fürdésnél. Vizes testtel azért megérzed... :D

Egyébként szóltál már neki emiatt? Nekem a barátnőm is iszonyat fázós, ha tudom hogy jön melegbe várom. Vagy én megyek hozzá.

2019. okt. 7. 07:34
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Mi nem fűtünk, de hétvégén a kisgyerekes szomszédok már próbálkoztak és jelezték, hogy nincs is fűtés, valami műszaki hiba folytán, szóval jelenleg ha akarnánk sem tudnánk fűteni.

Esténként egy-egy órát megy a fűtő ventilátor, nekem ennyi elég, a párom még nem fázik 20-21 fokban bent.

Beszéld meg vele, hogy legalább addig fűtsön, amíg ott vagy. Te pedig készülj hidegre. Vastag pizsi, legyen ott plusz pokróc neked, stb.

2019. okt. 7. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ezt vele beszéld meg. Ő tudja, hogy fázol? Mondtad neki? Én is fázós vagyok, férjem nagyon bírja a hideget. De lehet találni közös tartományt, ahol mindketten jól érezzük magunkat. Megbeszélés kérdése.
2019. okt. 7. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:
31%

Miert nem irtad meg, hany fok volt a parodnal????

Nalunk szombat reggel 20-21 fok volt es mivel esos, hideg nap volt, delelott befutottem. Nem vettem fol a futest, csak alapjaraton hagytam. Igy nem lett tobb 21 foknal, de egeszen mas a hoerzetunk.

2019. okt. 7. 10:45
 10/10 anonim ***** válasza:
58%

Azért kerestem rá a "fűtötök" szóra, mert olyan fura, hogy november végén még nem fűtök.

Nagyon fázós vagyok, de 20 fok van bent, pedig ez egy nagyon régi ház, ami nincs szigetelve.

Alig-alig kell bekapcsolni este 1-2 órára a fűtést.

Szóval mi a helyzet azóta? Már rendesen fűtötök, vagy még ti sem?

2019. nov. 24. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!