Hűtőajtó nehezen nyílik. Van erre megoldás?
Nemrégen vásároltunk inverteres Samsung hűtőt, de nehezen nyílik ki az ajtaja. Olyan érzés, mintha odaragadna a vákumtól.
Először hintőporral kentem be az ajtó tömítését, hogy ne tapadjon annyira, de nem vállt be.
Másodszorra szilikonspray-vel próbálkoztam, de az sem vállt be.
Megköszönném ha valaki tudna egy jó megoldást.
Ha kinyitod az ajtót, a beáramló meleg levegő ajtóbecsukás után lehűl, és vákuum lesz a hűtőben. Ezért nehezebb ismét kinyitni. Én nyitásnál az egyik újammal megnyomom/meghúzom kifelé a mágneses tömítést, hogy rés legyen, ezután könnyen nyílik.
Ha a mágnes túl erős, azzal nem tudsz mit csinálni.
Valószínűleg így van ahogyan leírtad, viszont szegény (50 kilós) barátnőmet ez nem vigasztalja.
Az előző ugyanakkora hűtőnknél nem volt ilyen probléma.
Sajnos nem fér közé az ujjam.
Amúgy most, hogy írtad megnéztem és tényleg mágneses, mert kipróbáltam egy kis mágnessel és az rácuppant a gumitömítésre.
Lehet, hogy ha valami vékony öntapadós -távolságnövelő- "valamit" végig ragasztanék akkor megoldódna, mert gyengébben fogná a mágnes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!