Hány fokig szellőztetsz?
Figyelt kérdés
Ha fázom inkább felveszek egy pulóvert, de szinte mindig nyitva vannak tárva az ablakok, míg más inkább becsukja. Kivéve fűtés szezonban tartom zárva az ablakokat. De ti hogy csináljátok?2019. szept. 8. 16:31
1/4 anonim 

válasza:

Nálunk napközben nem szokott nyitva lenni az ablak, mert nagyon forgalmas útra néz mind. Engem nagyon zavar a folyamatos zaj, ha itthon vagyunk épp, meg a por, szmog is bejön. Este 9 körül szoktuk kinyitni őket, reggel 7 körül meg becsukjuk (éjjel szinte nincs forgalom azon az úton). Ha nagyon meleg van, akkor klíma megy. Télen reggel-este szoktunk egy 15-20 percet szellőztetni. Egyébként ha a hőmérsékletet nézem, kb.olyan 20-22 fok van a lakásban, amíg éjjel nyitva vannak az ablakok, mert én fázós vagyok nagyon. Ha már ennél kevesebb van, akkor csak a reggeli-esti szellőztetés van.
2/4 anonim 

válasza:

Ha nincs túl hideg vagy meleg kitárva, ha hűvösebb csak megdöntve az ablak, télen pedig többször rövid, de intenzív szellőztetés. Én is szeretem, ha folyamatosan jön be a levegő.
3/4 anonim 

válasza:

Fűtésszezonig a nap nagyrészében nyitva vannak az ablakok, legalább bukóra. Nem szeretem a hideget, de inkább veszek egy pulcsit, mint hogy nula oxigénben üljek. (Most is dzsekiben ülök a nyitott ablaknál az irodában. :DDD )
Télen csak reggel szellőztetek egy negyed órát - fél órát, utána becsukok mindent. Néha még kinyitom pár percre mikor hazaérünk melóból. Utálom is ilyen téren a telet. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Dettó, utolsó. 6 fok volt reggel, de én bizony nyitott ablaknál aludtam. Lett is egy 17 fok a szobában. 😂
2019. szept. 10. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!