Az utcám ahol lakom nincs rajta a térképen, hogyan tudom ezt kezdeményezni hogy felkerüljön?
Na ezt a hivatalt hogyan és hol érhetném el?
Google csak fotóz autóval vagy műholddal... de hogy melyik utca melyik Ő is valahonnan beszerzi és összefésüli az adatokat.
Règen volt, ma nem tudom. De valami hasonlónak kell lennie.
Anno turista tèrkèpnèl jelezte a bolt tulaja(tèrkèpèsz volt ès túrázó), ha nem stimmel valami hol lehet bejelenteni. Akkor kimennek felmèrik, korrigálják. De ez is kb1-2 èv.
Úgy látom, a navigációs programoknál van ilyen lehetősèg. Tèrkèpèszeti szinten cartografiai intèzet van. De ma már műholdról pontosabban felmèrik. Ezèrt lehetett orosz területekről, városokról külföldön pontosabb tèrkèpet kapni.
Jó de a gond az hogy sok ugyanilyen cím viszont van a környéken. SZóval azért nem tud a térkép helyesen belőni mert sok ilyen című ember van mint nekem.
Pl xy dűlő xx szám de ezalatti cím alatt rengeteg ember több km-re egymástól lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!