Szerintetek nem röhejes egy nagy hűtő?
Figyelt kérdés
Na szóval egyedül élek egy falusi kertes házban, bevásárló központ messze, 1 hónapban max 1x van nagy bevásárlás, legtöbbször tele a hűtő, plusz van egy 500 literes fagyasztó ládám is, mert rengeteg a gyümölcs. Ilyen a hűtő egyébként: [link] Nem röhejes kicsit?2019. aug. 30. 14:03
2/11 anonim 

válasza:

Ez nagy huto? Te hol eltel eddig, Mozambikban?
3/11 anonim 

válasza:

Mitol van ilyen megfelelesi kenyszered, hogy egy sima haztartasi gep kapcsan is ismeretlenektol kell onigazolast kapnod, hogy igen, ez igy rendben van, jol csinaltad, ugyes fiu vagy?
4/11 anonim 

válasza:

Derék ember vagy! Örülhet az a sok termék,hogy ilyen hűtőben pihen amíg el nem fogyasztod.
5/11 anonim 

válasza:

Nekem is ilyen van és még senki nem kapott tőle röhögőgörcsöt. Néha még kicsi is,ezért gondolkozom, hogy veszek egy nagyobbat.
Ez csak egy háztartási gép b+, aminek a nagyságát a szükségletek határozzák meg.
6/11 anonim 

válasza:

Hát ha kell, akkor kell.
De ha csak havonta vásárolsz be, szerintem inkább a fagyasztó lenne a lényeg neked.
Mert a friss áru 5-10 napnál tovább nem jó sima hűtőben.
Egy főre ehhez ekkora kell szerintem:
Ha pedig főzöl, és nagy fazekat is teszel bele, akkor is max. [link]
Meg ha van pincéd, akkor egy része ott is tárolható, pl. kenyér, vaj, zöldség, gyümölcs.
Más a helyzet egy garzonban, ahol 31 fok az alaphőmérséklet ilyenkor, ott ezeket is be kell tenni.
7/11 anonim 

válasza:

Egy nagy hűtő ott kezdődik, hogy kétajtós.
8/11 anonim 

válasza:

Az a röhejes, ha valaki nem az igényei, szükségletei szerint választ, hanem aszerint, hogy mások mit tartanak normálisnak. Ha neked ekkora kell, akkor ekkora kell. Ez egy normál hűtő.
9/11 anonim 

válasza:

Nekem is hasonló van itthon. Nem vettem észre, hogy bárki nevetett volna, amikor meglátta. Lehet csak az én barátaim ilyen visszafogottak :D
10/11 anonim 

válasza:

Azthittem legalább egy háromajtós mindent tudó hűtőt linkelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!