Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek nem röhejes egy...

Szerintetek nem röhejes egy nagy hűtő?

Figyelt kérdés
Na szóval egyedül élek egy falusi kertes házban, bevásárló központ messze, 1 hónapban max 1x van nagy bevásárlás, legtöbbször tele a hűtő, plusz van egy 500 literes fagyasztó ládám is, mert rengeteg a gyümölcs. Ilyen a hűtő egyébként: [link] Nem röhejes kicsit?
2019. aug. 30. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már mi nem röhejes ?
2019. aug. 30. 14:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagy huto? Te hol eltel eddig, Mozambikban?
2019. aug. 30. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mitol van ilyen megfelelesi kenyszered, hogy egy sima haztartasi gep kapcsan is ismeretlenektol kell onigazolast kapnod, hogy igen, ez igy rendben van, jol csinaltad, ugyes fiu vagy?
2019. aug. 30. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Derék ember vagy! Örülhet az a sok termék,hogy ilyen hűtőben pihen amíg el nem fogyasztod.
2019. aug. 30. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen van és még senki nem kapott tőle röhögőgörcsöt. Néha még kicsi is,ezért gondolkozom, hogy veszek egy nagyobbat.

Ez csak egy háztartási gép b+, aminek a nagyságát a szükségletek határozzák meg.

2019. aug. 30. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Hát ha kell, akkor kell.

De ha csak havonta vásárolsz be, szerintem inkább a fagyasztó lenne a lényeg neked.

Mert a friss áru 5-10 napnál tovább nem jó sima hűtőben.

Egy főre ehhez ekkora kell szerintem:

[link]

Ha pedig főzöl, és nagy fazekat is teszel bele, akkor is max. [link]

Meg ha van pincéd, akkor egy része ott is tárolható, pl. kenyér, vaj, zöldség, gyümölcs.

Más a helyzet egy garzonban, ahol 31 fok az alaphőmérséklet ilyenkor, ott ezeket is be kell tenni.

2019. aug. 30. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Egy nagy hűtő ott kezdődik, hogy kétajtós.
2019. aug. 30. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a röhejes, ha valaki nem az igényei, szükségletei szerint választ, hanem aszerint, hogy mások mit tartanak normálisnak. Ha neked ekkora kell, akkor ekkora kell. Ez egy normál hűtő.
2019. aug. 30. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló van itthon. Nem vettem észre, hogy bárki nevetett volna, amikor meglátta. Lehet csak az én barátaim ilyen visszafogottak :D
2019. aug. 30. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azthittem legalább egy háromajtós mindent tudó hűtőt linkelsz
2019. aug. 30. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!