Egyszerű lakóként, fogyasztóként tehetek valamit, hogy legyen normális víznyomás?
(Bejelentést a szolgáltató felé tettem már több alkalommal, fogok is, a többi környékbeli is, de az semmit nem ér.)
Az a helyzet, hogy hegyen lakunk ÉS gyakran van csőtörés lent a település más részén, szóval kritikán aluli a víznyomásunk. Azt már megszoktuk, hogy zuhanyzásnál csak csordogál a víz, de pl. a mosásnál nagyon kellemetlen, nem tud végigmenni a program, nem lehet otthagyni a gépet. Volt, hogy reggel bepakoltam és időzítettem a gépet, hogy mire hazaérek munkából, addigra a kimosott tiszta ruha várjon, de arra értem haza, hogy pittyeg a gép, és ott poshad benne a vizes ruha.. de úgy rendesen a kertbe se lehet kimenni addig, vagy boltba, vagy aludni, vagy ilyesmi, folyton bakterolni kell a mosógép mellett...
A bejelentgetésen túl tudok valamit tenni, hogy ne ez legyen? Vagy ennyi, a szolgáltatónak ha nincs kedve megoldani, akkor el kell tűrni?
Az önkormányzatnál s tegyél panaszt.Nem tudod az ingatlanodat rendeltetés szerűen használni .
TE nem ingyen kapod a vízet,fizetsz érte .
Ahogyan az utolsó írta.
Nem nyafogni kell, hanem egy hordót feltenni a padlásra.
A bejövő víz meg csak után töltögeti majd.
Amikor megtelik, egy önműködő wc szelep mindig elzárja a bejövő vizet.
Nem kotelezo padlas vagy ekkora hordo.
A lenyeg hogy magasabban legyen minden csapnal vagy haztartasi gepnel.
Itt mindenki jót mondott és megpróbált segíteni. A többi csak rajtad múlik.
Amúgy nem kell padlás, megteszi egy kiszuperált bojler is valamelyik mellékhelyiségben, sufniban, wc-ben, fürdőszobában, csak minél közelebb a plafonhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!