Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Cseréltessek ablakokat?

Cseréltessek ablakokat?

Figyelt kérdés
Hőszigetelés falon, mennyezeten van, illetve a lábazaton, viszont az ablakok régi dupla táblás ablakok. Télen érezni a huzatot, de abszolút nem fizetek sokat a fűtésért, s hideg sincs a házban. Havi 20 ezer ft az átalány 135 négyzetméterre, s ebben a főzés, fürdés is benne van. Filózom az ablakok cseréjén is, de ugyebár akkor a szellőzést is meg kellene oldani. A szomszédnak műanyag ablakai vannak, szellőztet minden reggel télen, de olyan állott ennek ellenére a levegő nála, hogy a fejem azonnal megfájdul. Én meg nem igazán szellőztetek télen, max ott ahol alszom egy pár percre, de sose állott a levegő, jó száraz is. Szóval nem tudom, hogy legyen, de szerintem felesleges, mert akkor már szellőztető berendezés is kellene.
2019. aug. 26. 03:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Leírásod alapján hagyd így.
2019. aug. 26. 03:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg mennyibe kerülne a csere és mennyi idő alatt térülne meg a fűtésszámlán. A leírásod alapján nagyjából sose.
2019. aug. 26. 06:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Környezetemben minden ablakcsere után a penészesedésre panaszkodnak. Nézd át alaposan a meglevő ablakaidat, a szemmel is érzékelhető zárási vagy tömítetlenségi problémák kis barkácsmunkával orvosolhatók.
2019. aug. 26. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha a csend is fontos,akkor cseréltesd.
2019. aug. 26. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Én kicseréltetném,aztán megtanulnék okosan szellőztetni .

Nem a környezetet fűteném,bármilyen keveset is fizetsz .

A régi ablakok karbantartást is igényelnek,a festék sem olcsó.Idővel vetemednek,ezért van húzat a lakásban ,ami télen jobban érezhető .

Ne a szomszédból indulj ki,ha ő valamit nem jól csinál .

2019. aug. 26. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem térülne meg.

Tegyél be gumiprofilt oda, ahol szelel, és ennyi.

2019. aug. 26. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!