Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen Tatán élni?

Milyen Tatán élni?

Figyelt kérdés

Fővárosból szeretnénk kiköltözni, egy pici gyerekünk van, férjemmel mindketten tudunk otthonról dolgozni, kb havi 2-3 alkalom az, amikor Budapestre kell utaznunk. Én kezdtem el először a költözésen gondolkodni, szeretném ha a kislányunk nem egy nagyvárosban nőne fel. Tata mennyire jó választás ilyen szempontból? Láttam van sok ovi, a gimnáziumnak is jó híre van. En még csak kirándulni voltam a városban 1-1 napokat, nekem nagyon szimpatikus. Ott élő emberektől kérdezném ezért elsősorban, hogy mennyire szerettek ott élni, mit szerettek, mit nem?

Köszönöm előre is!

2019. aug. 25. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hiányzik a nagyvárosi zaj, és nyüzsgés, akkor hamar meg tudjátok szokni és szeretni. Pest közelsége miatt 1 - 1 pesti programról (színház stb) sem kell lemondani.
2019. aug. 27. 04:00
 2/2 anonim válasza:
100%
Nagyon jó hely. Szép környezet, minden van elérheti közelségben, vonattal meg kb. egy óra alatt fent vagy a Déli-pályaudvaron. Vannak jó iskolák, általános és gimi is. Én csak ajánlani tudom.
2019. aug. 28. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!