Hogyan vészelitek át a kánikulát?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy kertes házat, tetőteres. Hát amikor ott voltam nagyon meleg volt bent, igaz telibe kapja a nap az egész házat. Én leginkább az éjszakáktól félek, bár ott van a kert, talán a kint alvás, ami megoldás lehet. Panelben el sem merem képzelni milyen lehet. Ott még az erkély se opció.2019. júl. 29. 17:45
1/9 anonim 

válasza:

En spec klimával panelban is volt es most a kertesbe is.
2/9 mindentudó99 

válasza:

Klímával. A tetőtérbe nélkülözhetetlen de lentre is kell .
3/9 anonim 

válasza:

Én nagyon rosszul viselem a meleget, most már napok óta lüktetve fáj a fejem, napi 2 Algopirin meg túlzás.
4/9 anonim 

válasza:

A mobil klíma volt az idei legjobb befektetésem.
5/9 anonim 

válasza:

4- hát még egy normális milyen lenne :)
Én első körben nagyranövő, nem szemetelő fát keresnék valamelyik kertészetben. Kinézném számukra a legjobb helyeket. Igaz, 10-20 év, mire hatása lesz, de minden fa volt csemete.
Második kör pedig hogy addig is bírjam a klíma lenne. Vagyis előtte még redőny, tetőtéri ablakokra külső hővédő, árnyékoló - minél kevesebbet dolgozzon a klíma.
7/9 anonim 

válasza:

Hatékonyabb, könnyebben szabályozható, és halk, nem egy porszívó mellett kellene élni nagypapa...
De amúgy nem rosszindulatból írtam. Szenvedtem albérletben mobilklímával, szerencsétlenkedtem az ablakkal, összeragasztgattam mindent, hogy működjön. Ahhoz képest egy telepített klíma egyértelműen kényelmesebb, de ezen fölösleges összeveszni.
8/9 anonim 

válasza:

Fa árnyékában lévő házat vegyél!:)
9/9 anonim 

válasza:

Felejtsd el , tetőtér pokol bárhogy szigetelik , nem veletlen menekülnek . Keres fás növényekkel teli északi fekvésű házat valahol erdős hegyes részen . Kerüld az Alföldet Pest Fejér megyét .Kint alvás jó dolog de millió bogqr sün vagy eső megzavarhat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!