Kicsi gyerekkel hogy vészelitek át ha elkap egy hányós vírust?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos,hogy vírus vagy csak elrontotta a pocakját,de szegénykém 1 órával ezelőtt hányt,azóta sem bírom vissza altatni,mert sírdogál.Lehet erre valami gyógyszert adni?Vagy mit csináljak?2018. márc. 3. 22:32
1/10 anonim válasza:
Sok folyadék szükség esetén lázcsillapítás. Hasfájásra Nurophen szirup.
2/10 anonim válasza:
Jó eséllyel vírus, nálunk a fél ovi beteg.... Sok folyadék, de ha nem akarod hogy visszajjön egyszerre csak néhàny korty, többször igyon keveseket. Ha nagyon sokat hàny létezik hànyáscsillapító kúp, de receptre kapható csak, Daedalonetta.
3/10 anonim válasza:
Ja, még adhatsz neki Normaflore-t is...
4/10 anonim válasza:
Rövid időn belül vele hányunk. Egy hete vagyunk túl rajta...
5/10 anonim válasza:
Egy kis szodabikarbonas vizet itathatsz vele, gyerekkoromban ilyenkor eletmento volt, amikor aludni se tudtam a hanyingertol...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Alig aludtunk az éjszaka,legalább 6szor cseréltem ki az ágyneműjét.Most alszik.Az a baj,hogy próbálom itatni de azt is rögtön kihányja.Egyébként 13 hónapos a kislányom,ezért is vagyok bajban,mert ő még nem tudja mondani,hogy na most adj egy lavort,mert hányni fogok,hanem ahol rájön.Első baba és sosem volt még ilyen beteg.
2018. márc. 4. 11:12
7/10 szvillő válasza:
Ha nagyon sokat hány és hasmenése is van, kiszáradhat. Szükséges lehet infúzió. Hívd fel a háziorvost vagy az ügyeletet, és kezdd el írni, hogy mikor hányt/volt hasmenése, elképzelhető, hogy kórházba utal. Ott hamar rendbe hozzák, emiatt ne aggódj, de fontos, hogy figyeld a kiszáradás tüneteit!
8/10 anonim válasza:
Bizony, ilyen pici gyerekkel menj az ügyeletre mielőbb, főleg ha nem tudod itatni (kihànyja).. nehogy kiszáradjon.
9/10 anonim válasza:
Vidd az ugyeletre! Mi infuziora kerultunk mert a folyadek se maradt meg benne..:(
10/10 anonim válasza:
Ilyen pici gyerekkel azonnal ugyelet. Azt hittem legalabb ovodas koru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!