Ti sokat vagytok táppénzen a gyerekkel? Mi volt eddig a leghosszabb táppénzen töltött időtök?
Szia kérdező nekem 3 hónap volt amit a kisfiam miatt othon kellett töltenem .
Munka helyem nem volt meg értő amint mentem dolgozni rà 3 napra ki rugott :(
Egyéni vállalkozó vagyok, így nincs táppénzem. Nyelvtanárként dolgozom, tanfolyamokat tartok felnőtteknek.
Ha elvégzem a munkámat, van pénz, ha nem, akkor nincs. :(
És ráadásul nem hiányozhatok, vagyis helyettest kell szereznem, amit pont hirtelen betegségnél nem tudok, csak abszolút vészhelyzetben maradhat el óra, amit aztán pótolni kell...
Így a férjem szokott inkább itthon maradni, ő itthonról is tud dolgozni. Szerencsére fél napokról van szó, illetve nincs is minden nap órám, így aztán megoldjuk, még ha nehezen is.
Viszont szerencsére már nem betegesek a gyerekeim.
Három jár intézménybe, szeptember óta eddig két napot volt beteg az egyik, ez szuper aránynak tartom.
MAx 1 hét (5 nap). Szerencsére az apukám már nyugdíjas, így ha beteg a gyerek, akkor ő tud rá vigyázni. Néha van, hogy eljön hozzánk, de inkább mi szoktuk hozzájuk vinni a gyereket.
Természetesen ilyenkor a gyereknek annyi a baja, hogy gyógyszert kell szednie, mert fertőz, és nem mehet közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!