Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapest legrosszabb környékei...

Budapest legrosszabb környékei, kerületei? Avagy hova ne költözzünk?

Figyelt kérdés

Hol van a legtöbb támadás, rablás, stb Budapesten?

A VIII. kerület tényleg olyan veszélyes?? És mivan a többi hellyel??

2010. júl. 11. 17:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

Kőbányának csak a Pöttyös utca metrómegálló környéki része, meg a Kőrösi Csoma Sándor út környéke veszélyes! Egyébként Óhegy nagyon klassz!:)

De egyébként szerintem Újpest sem veszélyes.

A legveszélyesebb Józsefváros és Ferencváros, talán még Csepel is.

2010. júl. 18. 13:09
 12/23 anonim válasza:
83%
Én a Lónyay utcában lakom, elég biztonságos környék szerintem, illetve az egész Belső-Ferencváros az, mondjuk a Boráros téren nem árt vigyázni, a Ferenc körút másik fele(Mester utca, stb.) sem annyira vészes.
2010. okt. 10. 23:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

ha Óbudán fogsz tanulni, miért nem költözöl oda? 100x nyugisabb mint pest, mióta az eszemet tudom itt lakom(a hegyen, de jól ismerem a többi részt is), és a legdurvább ami történt, hogy ált. iskolásként meg akart verni pár békási gimis, de megvédtek a felnőttek:) plusz egyszer láttam, hogy 2 srác beleköt egy harmadikba, plusz egy árnyékboxoló cigány. (ha a tímár utcát elkerülöd nem fogsz velük találkozni még este sem) ennyi ez több mint 15 szüleménye:)

plusz jó a levegő, van meki, burger lehet kirándulni, van multiplex mozi, 5-10 perc alatt benn vagy a belvárosban, szal eszedbe nem jusson pestre menni!

2010. nov. 17. 22:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
*15 év
2010. nov. 17. 22:08
 15/23 anonim válasza:
12%

Én az 5.kerületben lakom! Kossuth térnél

és itt éjszakai is kimehetsz nem lessz semmi bajod!!és itt sem drága az albi 60.000ft sőt olcsóbbér is találsz már!

De viszon nem ajánlatos a

9.ker főleg a Gubacsi ut környékén!

de 9.kerbe pl: Ráday utca az jó!

6.kerbe-jómég a Nagymező utca, Andrássy út Oktogonig! de a Kodály Körönd felé már nem a legjobb ://

8.kerbe szinte semmi nem jó! főleg Mátyás tér,Mária utca stb. de ott a Múzeum kötút! az jó!

10.ker nem ajánlom !

4.kert sem!

Budán is laktam 12.kerbe! de viszont a Városmajor utcába! és Moszkva téren át nem szerettem haza menni főleg este

úgyhogy sztem Pesten 5.6 ker a legnyugisabb ! Budán meg 1.2- ker

2011. júl. 27. 22:26
 16/23 anonim válasza:
35%
Én pedig a XVII kert ajánlom én is itt lakom !! nem zajos cigányok, cigányok többsége inkább a kis utca és az ujlak utca lakótelepen vannak és ott sem veszélyes !!
2011. szept. 10. 22:02
 17/23 anonim válasza:

Kerületeken belül függ attól, hogy konkrétan melyik utca. I. kerület Kosciusco Tádé utca vagy a XIV. kerület Örs vezér környéke kevésbé biztonságos, mint mondjuk IV. kerületben egész Káposztásmegyer.

A budai kerületek ingatlanjai általában drágábbak, mint a pesti oldal ingatlanjai, ott sem alacsonyabb a bűnözés csak más típusúak... csak meg kell nézni a bűnözési térképet.

A múltkoriban épp az autófeltörési statisztikákra csodálkoztam rá... tele volt budai kerületekkel és Pesten a XIV. kerülettel.

2014. jan. 1. 18:49
 18/23 anonim válasza:
84%

Hogy sikerült Csepelt a 9 és a 8 kerülethez sorolnod?Benne van a hat legbiztonságosabb kerület közt.Van ahol előrébb.Ezért utálom az ilyen fórumokat mindenféle hülyeséget írogatnak be egyesek. A nélkül hogy utánanézne.

Ez a 11 es válaszírónak szolt.

2014. szept. 15. 09:45
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Csepelt én sem értem miért húzzák le ennyire... Tele van romákkal és rossz a közbiztonság... Ott laktam 3 évig, most a 11.-ben lakom, de valószínű visszaköltözöm. Az Erdősor és a sétányok rész gyönyörűen szép!
2015. márc. 31. 14:18
 20/23 anonim válasza:
100%
12. kerületben a sötétvágás utcát kerüld el. valamért ott sok a cigó az erdőben
2016. márc. 1. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!