Budapest legrosszabb környékei, kerületei? Avagy hova ne költözzünk?
Hol van a legtöbb támadás, rablás, stb Budapesten?
A VIII. kerület tényleg olyan veszélyes?? És mivan a többi hellyel??
Kőbányának csak a Pöttyös utca metrómegálló környéki része, meg a Kőrösi Csoma Sándor út környéke veszélyes! Egyébként Óhegy nagyon klassz!:)
De egyébként szerintem Újpest sem veszélyes.
A legveszélyesebb Józsefváros és Ferencváros, talán még Csepel is.
ha Óbudán fogsz tanulni, miért nem költözöl oda? 100x nyugisabb mint pest, mióta az eszemet tudom itt lakom(a hegyen, de jól ismerem a többi részt is), és a legdurvább ami történt, hogy ált. iskolásként meg akart verni pár békási gimis, de megvédtek a felnőttek:) plusz egyszer láttam, hogy 2 srác beleköt egy harmadikba, plusz egy árnyékboxoló cigány. (ha a tímár utcát elkerülöd nem fogsz velük találkozni még este sem) ennyi ez több mint 15 szüleménye:)
plusz jó a levegő, van meki, burger lehet kirándulni, van multiplex mozi, 5-10 perc alatt benn vagy a belvárosban, szal eszedbe nem jusson pestre menni!
Én az 5.kerületben lakom! Kossuth térnél
és itt éjszakai is kimehetsz nem lessz semmi bajod!!és itt sem drága az albi 60.000ft sőt olcsóbbér is találsz már!
De viszon nem ajánlatos a
9.ker főleg a Gubacsi ut környékén!
de 9.kerbe pl: Ráday utca az jó!
6.kerbe-jómég a Nagymező utca, Andrássy út Oktogonig! de a Kodály Körönd felé már nem a legjobb ://
8.kerbe szinte semmi nem jó! főleg Mátyás tér,Mária utca stb. de ott a Múzeum kötút! az jó!
10.ker nem ajánlom !
4.kert sem!
Budán is laktam 12.kerbe! de viszont a Városmajor utcába! és Moszkva téren át nem szerettem haza menni főleg este
úgyhogy sztem Pesten 5.6 ker a legnyugisabb ! Budán meg 1.2- ker
Kerületeken belül függ attól, hogy konkrétan melyik utca. I. kerület Kosciusco Tádé utca vagy a XIV. kerület Örs vezér környéke kevésbé biztonságos, mint mondjuk IV. kerületben egész Káposztásmegyer.
A budai kerületek ingatlanjai általában drágábbak, mint a pesti oldal ingatlanjai, ott sem alacsonyabb a bűnözés csak más típusúak... csak meg kell nézni a bűnözési térképet.
A múltkoriban épp az autófeltörési statisztikákra csodálkoztam rá... tele volt budai kerületekkel és Pesten a XIV. kerülettel.
Hogy sikerült Csepelt a 9 és a 8 kerülethez sorolnod?Benne van a hat legbiztonságosabb kerület közt.Van ahol előrébb.Ezért utálom az ilyen fórumokat mindenféle hülyeséget írogatnak be egyesek. A nélkül hogy utánanézne.
Ez a 11 es válaszírónak szolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!