Hogyan kell összerakni egy automata pontozót?
Kíváncsiságból szétszedtem,de szétugrottak a rugók,perselyek,golyók,nem hiányzik semmi belőle.Nem jövök rá hogyan kell összerakni,hogy működjön.
Nem tudom hogyan kell fotót idemásolni,de találtam egy fotót,a linkjét ideraktam.Kérem segítsen valaki akár egy robbantott rajzzal.Ütőszeg,vezető hüvellyel,1 peremes persely,rugók sorrendje.
Esetleg ez a videó segíthet, legalábbis az elvi működését illetően:
1.-nek köszönöm az ötletet,addig eljutottam,hogy lefotóztam,de nem tudtam be másolni,de nem is lett fontos mert a linket amit találtam ugyanazt a típust mutatja ami nekem van.
2.-nek is köszönöm a linket ,sajnos nem segít mert az elvét ismerem :nyomok egy rugót amíg az a 3 kis golyó valahogy felszabadítja az összenyomott rugót és az ütőszeg ráüt a pontozó szerszám végére.De sajnos nem tudom úgy összerakni,hogy működjön.Továbbra is várom a segítséget.
Sajnos, ezt így láthatatlanba nem fogja tudni senki megmondani neked. Látni kéne az alkatrészeket, az összeállítást a valóságban.
Ha van ügyes kezű gépész ismerősöd, javaslom az Ő segítségét, mert bár én is gépész vagyok, de ha nem látom, akkor nem tudok tanácsot sem adni.
Másik opció: Vásárolsz még egy ugyanilyen pontozót. Azt szétszereled, de gondosan megfigyelve, sorbarakva az alkatrészeket, és annak mintájára összerakod a régit. Lesz két jó pontozód.
Egyéb megjegyzés: Lehet az is, hogy képtelenség összerakni. Hogy egy példát említsek. Hozott a múltkor valaki nekem egy speciális fémtollat, amiben 4 féle szín, és így 4 féle tollbetét volt. Szétugrott neki, nem tudta összerakni. Sajnos nekem sem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!