Mivel lehetne kitágítani a belső átmérőt?
Figyelt kérdés
Van egy FS90-es fűkasza fej, abba belemegy az alu szár, de nagy (után gyártott vagy vmi más..) de az 26mm-es, az eredeti fejnek a belső szár átmérője meg csak 25-ös, én nem megyen bele! nagyon sokat kéne leszedni, smirlivel próbálkoztam meg kör reszelővel de nagyon nem ér semmit, vmi más megoldás kéne.
Esztergályoshoz nem akarom vinni, mivel nem az enyém a kasza.
2019. jún. 7. 15:28
1/5 anonim válasza:
A 26 milliméter átmérőjű alu szárat kell leköszörülni 25-re.
2/5 A kérdező kommentje:
Az elég rossz ötlet! ott elgyengül a szár, a minden napos erős igénybevételt az előírt, tervezett élettartamot se érné meg! A szár belsejét le fogom vhogy köszörülni pl, furatköszörűvel, így az eredeti 25-ös vmi köztes anyaggal kihézagolható.
2019. jún. 7. 16:49
3/5 anonim válasza:
Hát ez tipikusan esztergályos munka, korrekten, méret -és alakhűen csak esztergapadon lehet ezt megcsinálni. Persze házilag is lehet 'sufnitunningolni' de az a baj, hogy körkörös felületet nem tudsz csinálni eszterga hiányában, pláne méretpontosan. Az ütésről nem is beszélve, ami szintén csökkenteni fogja az élettartamot, és gátolja az egyenletes üzemi járást.
4/5 anonim válasza:
Ezt meghirdeted, aztán vesztek rávalót. Jó hogy már nem otthon gyártanád le egy kombinált fogó meg egy balta segítségével..
5/5 A kérdező kommentje:
# 3/4 Igazat kell hogy adjak, mert más megoldás egyszerűen nincs.
Van furatköszörű a jófogáson de az is 25-ös, ill van fúró 25.5-ösbe, talán még az, de eddig nem írt vissza, persze felhívhatnám de van idő, nem az enyém a kasza. Helyi hivatalé, így is kb majd egy évre értem el hogy alkatrészt hozassanak hozzá.. majd megoldják sztem az lesz.
2019. jún. 8. 06:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!