Létezik csapfedeles csengőkapcsoló?
Építs be az áramkörbe még egy kapcsolót,amivel kényelmesen le tudod kapcsolni a csengőt,majd reggel vissza.
Nálunk vagy 15 éven át így volt.
Vagy fogsz egy vasaló zsinórt,és amikor becsenget végig húzol párat a hátán,úgy h két nap múlva is emlékezni fog melyik csengőt nem kell nyomkodni...
Nem szeretnék egyel több dologra odafigyelni (kapcsoló fel-le), és szerintem én húznám a rövidebbet, ha nekiállnék verekedni vele. Ha nem is akkor éjjel, de másnap biztosan.
Első körben azt feltételezem, hogy nem szándékosan nyomja meg, csak annyira hülye, hogy nem tudja tudja megkülönböztetni a két kapcsolót. A csapfedeles dolog megoldás lenne, mert részegen felnyitni a fedelet, és úgy rányomni a csengőre, az nehéz. Ha mégis megteszi, akkor legalább tudom, hogy direkt nyomogatja, és lehet gondolkozni az általad is javasolt, kicsit brutálisabb megoldásokon.
Közben megtaláltam a megoldást. A Valena nevű családhoz van olyan keret, amin csapfedél van, és bármit alá lehet tenni, még a nyomó/csengő kapcsolót is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!