Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tudnám távol tartani...

Hogyan tudnám távol tartani az autómtól a nyestet?

Figyelt kérdés

Spray, vizespalack, ultrahang ?

Ezek nem váltak be...

2019. máj. 25. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán a szalmiákszesz segíthet,tölts egy tálkába hátha.
2019. máj. 25. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Kutyaszőr.
2019. máj. 25. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:

A vizespalackot hogyan használtad? Én arról jókat hallottam, ill. nekem is bevált macska ellen (ha nincs vizespalack, gátlástalanul összejárkálják a tetejét, a motorháztetőt, az első-hátsó szélvédőt stb.).

Én úgy csináltam, hogy az autó mind a 4 kereke mellé tettem egy-egy vizespalackot. (A jelenség magyarázatát nem ismerjük, de ismeretségi körben mindenkinél működik.)

2019. máj. 25. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Vegyèl rá ponyvát - kocsira. Ès köss nyest kárra biztosítást.

Vizes palacknál a megcsillanó fèny zavarja meg. De idővel hozzászoknak mindenhez.

[link]

2019. máj. 26. 07:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Kutya alvórongyát tedd a kocsi alá. A szaga állítólag elijeszti.
2019. máj. 26. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt építettem a motortérbe, a négyből 3 sugárzót felhasználva, azóta nemhogy a motorteret, hanem a kocsit sem másszák meg a nyestek.

2019. máj. 26. 11:22
 7/7 A kérdező kommentje:

A vizes palackot a kocsi elé, mögé, oldalra, mindenhová tettem, de a dőgőt nem érdekli. Jön, szétnéz, felugrik, vakarózik, majd elűnik. Látom kamerán:)

Sajnos a motortérbe is bemegy, a szigetelést már kirágta.

Épitettem be a az elöző linkben lévő conradhoz hasonló cuccot is, de le se sz.ja.

Amúgy azt milyen frekvenciára kellene állítani?

2019. máj. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!