Memória effektusos a kézi csavarozóm. Hogyan lehet megszüntetni?
Gondol egyet és nem indul el, pedig fel van töltve.
Ha bedugom a -konnektorból kihúzott- töltő csatlakozóját egy pillanatra a gépbe, azonnal beindul ezerrel mintha mi sem történt volna. Létezik valamilyen módszer vagy trükk, hogy ismét normálisan működjön?
Na,ezzel a memória effektusos dologgal jól félrevezetted önmagad és a válaszolókat...
A gépben lévő csatlakozó aljzaton van egy leválasztó érintkező,hogy ha be van dugva a csatlakozó akkor ne lehessen elindítani a gépet. Ez nem érintkezik neked rendesen ha kihúzod néha és egy kis mozgatástól pedig "megjavul"(újbóli bedugás).Erre az érintkezőre azért van szükség hogy nehogy kinyírják a gép nagyobb áramfelvételével a kicsi amperitású egyszerű töltőt. Szóval ott hárítsd el a kontakt hibát.
Köszönöm a válaszokat.
Az akku jó, mert kipróbáltam úgy, hogy a fúró kapcsolóját fixáltam és kb másfél órán át tekert.
Időközben rájöttem, hogy az akkunál nem érintkezett rendesen a két kis érintkező.
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!