Sebességszabályzót keresnék villanymotorhoz, segítséég? :D
Figyelt kérdés
Adott egy 230V ( 1 fázisú? ) 3,5 kW villanymotor, ehhez szeretnék egy egyszerű potméteres fordulatszámszabályzót venni, de elbizonytalanodtam melyik is lenne jó.2019. máj. 18. 21:23
1/5 anonim válasza:
Egyik sem. 3kw fölött mèg nem találkoztam 230v (1fázis)ossal.
Poti ilyen mèretbe? Toroid trafóval inkább, de tartós 15A terhelèssel egy vagyon lesz.
2/5 anonim válasza:
freki váltó és akkor meg marad az erő is
3/5 anonim válasza:
Ha kell teljesítmény is,akkor csak a freki váltóval oldható meg.Az egyszerű potival(bár a teljesítményt figyelembe véve nem egyszerű),ha kell is a teljesítmény,ebben az estben ,csak a potival túlmelegedhet a motor a névleges fordulatnál alacsonyabb fordulaton.
Kerestem,de csak potit nem találtam ekkora teljesítményhez.
4/5 anonim válasza:
1 fázisu motorhoz ritka a frekiváltó és egy vagyon duplája.
5/5 anonim válasza:
Ekkora teljesítményben meg biztosan nincsen. A 3 fázisú sem olcsó, Úgy 200 körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!